TNN: Avanceret rejsehacking – Belønning af stabling

TNN: Avanceret rejsehacking – Belønning af stabling

Spørger du nogensinde nøjagtigt, hvordan du kan få de fleste fordele til dine daglige køb?

“Stabling” i rejsehacksverdenen er kunsten at lægge fordele for at erhverve mest værdi for hvad du end køber. Det er som … en cheeseburger. De meget flere komponenter, du stabler på det, den meget mere lækker. Hvis du bare bruger et betalingskort til at købe dine dagligvarer, fornødenheder eller daglige køb, går du glip af en hel del merværdi, som rejsekredit score -kort kan medføre.

Det kan bestemt virke komplik …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonustilbud blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at producere det grundige rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *