TNN: Lær om oprindelig liv og kultur (med designer Rebekah Jarvey)

TNN: Lær om oprindelig liv og kultur (med designer Rebekah Jarvey)

Hej alle sammen,

Mange mennesker er nysgerrige efter indiansk historie. Dog får få nogensinde muligheden for at rejse til en reservation.

Denne TNN -session vil indeholde Rebekah Jarvey, en oprindelig fashionista, beader og kloak fra Rocky Boy, Montana.

Som Rebekahs websted siger: “At være oprindelig er så smuk.”

Rebekah vil vise os den appel, og hvordan det er at leve på hendes reservation, hvor hun blev født og opvokset. Hun vil også dele sin lidenskab for mode og hvordan hun er …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til bonusblogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det grundige rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *