TNN: Bor såvel som arbejder i Japan som engelsk instruktør

TNN: Bor såvel som arbejder i Japan som engelsk instruktør

I betragtning af at 1980’erne har Japan været et af de mest fremtrædende lande, der viser engelsk i.

Med 7 års mentoroplevelse under hendes bælte vil MIA dele sine erfaringer med at leve såvel som at arbejde som ESL-instruktør i landet af den stigende sol. I betragtning af at 2015 har MIA undervist i alle former for institutioner såvel som indstillinger, mentor alle fra unge til voksne.

I denne tale vil hun dele hendes ideer såvel som anbefalinger på mentor engelsk i Japan, mentor generelt, såvel som livet i Japan.

Nogle afgørende takeaways vil jeg …

Hej! Undskyld at afbryde, men ….

Du synes at have snuble på en abonnent-eneste artikel!

(Allerede medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til til bonusblogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at producere det grundige rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du være med i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *