10 grunde til, at husets siddende er det største job

10 grunde til, at husets siddende er det største job

, vi har tilbragt det sidste år på at rejse verden rundt og hus sidder på nogle bemærkelsesværdige steder. Forestil dig at bruge vinteren ned under i Brisbane eller Melbourne, udforske det charmerende landskab i Oxfordshire England eller undslippe vinteren på Vancouver Island i British Columbia.

Som du læser nedenfor, er det let at se, hvorfor House Sitting kan blive vanedannende. Så meget, at vi allerede har booket vores næste optrædener i Ontario, Canada i foråret, og denne sommer i Lower Hamptons på Long Island, NY.

Husets siddende er uden tvivl det ultimative job og den bedste måde at rejse på. Her er 10 grunde til:

1. Få en “Pet Fix” uden omkostninger ”

Hvis du er noget som os, elsker du at rejse, og du er sjældent hjemme, så det er stort set at have familiekæledyr af dine egne, stort set fra listen. Men det indikerer ikke, at du ikke ønsker et kæledyr, eller at du ikke går glip af din egen tidligere livslange ledsager.

House Sitting giver en velfortjent “Pet Fix”, en der kan vare overalt fra et par dage til måneder efter ende. Du har mulighed for at oprette forbindelse igen med lodne væsener på dine egne vilkår og få glæde af alle fordelene uden noget af problemet eller det økonomiske ansvar, der vælger ejerskab af kæledyr.

2. Masser af kos og kys

Hvis du er en dyreelsker, som vi er, er der en bånd, der udvikler sig meget hurtigt, når du rydder op i et hussteder. Meget oftere end ikke, dyr vedtager dig simpelthen inden for få dage – når alt kommer til alt fodrer du og går dem nu! Petting sessioner, improviserede slikke, potehaner og enhver anden form for firbenet kærlighed er det, der gør det hele værd.

[Widget ID = ”ShortCodes -ultimate-3 ″]
3. Udforsk steder, du ellers ville have savnet

Uanset hvor i verden du finder et huse, er der altid noget interessant at blive opdaget. Du er måske smack dab midt i en storby eller måske på landet, som om vi var sidste sommer! Uanset hvad der er tilfældet, kan du bare finde sjove ting at gøre, som du ellers ville have savnet.

Mens vi var i Oxfordshire England, var vi kun 20 minutter væk fra “Downton Abbey”. Det velkendte Highclere Castle (med dets rigtige navn) var et sted, hvor vi meget sandsynligvis aldrig ville have tjekket ud, om det ikke var for dette hus-sid. At udforske Oxford University og de populære Cotswolds var faktisk en anden frynsegod!

4. Få nogle nødvendige øvelser

Medmindre du er den atletiske, udendørs type at starte med, får intet dig ud og omkring, helt som en hund. At gå på en morgenvandring, en jogge eller udforske en nærliggende sti med din lodne ven er en fantastisk måde at få træning på.

Det bedste er, at de får dig til at se forskellige områder og kvarterer. I den sene eftermiddag gentager du måske ikke morgensporet, men besøger i stedet den lokale park. At have et dyr (især hunde) hjælper dig med at få dig ud af huset og få den meget nødvendige øvelse.

5. Bliv en socialite

At gå en kæledyrshund er en fantastisk måde at møde mennesker på. Det tager virkelig ikke lang tid, før du begynder at chatte det op med naboerne, beboerne og selvfølgelig enhver anden kæledyrshundeejer i parken.

Hvis du er den mindst bit sociale, kan et godt første-dages indtryk med husejere forårsage hurtige introduktioner til venner og naboer, hvilket giver en endnu bedre live-in oplevelse. Faktisk blev vi engang inviteret til en hvidvin og ost, der mødes med lokale beboere under en af ​​vores hussteder (som det ses på billedet ovenfor!).

6. Lev som en lokal

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at bo et andet sted? Jeg taler ikke om en ferie, jeg angiver at opleve, hvordan det er at være en borger i et nyt sted og gøre som de lokale gør.

Vi gjorde netop det i Australien over en 7 ugers strækning. Vi kørte på venstre side af vejen, tilbragte dagen på stranden, købmand handlede, løb ærinder, gik ud med de lokale og var en del af samfundet. Mens hus, der sad ned under, tog det ikke meget lang tid for os at kaste nogle bøffer på “Barbie” og sige “G’Day” til folk, mens de gik på hundene. Det hele er en del af jobbet.

7. En smag af byen

Dette er et af mine meget elskede hus siddende frynsegoder. Uanset hvor du måske finder dig selv, er lokale delikatesser helt sikkert fundet. Tænk på friske produkter, lokale vine og vingårde,Bryggerier, fangst af dag skaldyrshytter eller endda take-out poutine! Hver by har sine lokale spiser og spisesteder. Hvorfor ikke tage hunden (e) med dig, da masser af spillesteder er kæledyrsvenlige. Vi har fundet ud af, at mange landmændsmarkeder, fortovscafeer og andre foodie -hangouts er velkomne til kæledyr.

8. Jet sætfaciliteter og apparater

Husets siddende job findes i alle former og størrelser. Nogle hjem er meget mere beskedne end andre, men dem, vi har eksponeret, har alle været ganske behagelige. Indtil videre har vi ramt jackpotten ved meget mere end én lejlighed.

Hvad med et boblebad ideelt fra det forreste dæk midt om vinteren eller en overdådig forfriskende saltvand i jorden pool midt om sommeren? glæde ved madlavning? Begynd at præppe det næste måltid på et deluxe “lacornue” -område, som du måske ikke har købt for dig selv.

Hvis du er i musik, er et flygel midt i stuen (som vi havde under vores Vancouver Housesit) en storslået måde at glæde sig over dit ophold på!

9. Fritid og nydelse i massevis

Du tænker måske ikke meget på det før et hussteder, men når ejerne har forladt bygningen, er du ikke kun ansvarlig for dyrene, har du også forældremyndighed over elektronikken. Glæd glæde af filmaftener fra en ekstravagant DVD -kollektion, lyt til de ubegrænsede cd’er eller glæd dig over adgangen til Juniors hele samling af Xbox eller PS4 -spil … alt sammen med ejerens tilladelse, selvfølgelig!

Hvis læsning og afslapning er det, du betragter som underholdning, har vi også været i hjem med tusinder af bøger om næsten ethvert emne. Efter vores erfaring finder du mange ting, der holder dig travlt.

10. Nyt optræden, nyt kontor

Hvis du er noget som os, arbejder vi, mens vi huser. Når du rydder op i et nyt rum, tager det ikke meget lang tid at finde det specielle søde sted, du har det godt i. Bliv energisk hver morgen med en betagende udsigt, nye væsen lyde eller blot det faktum, at du har familiekæledyr ved dine fødder Mens du arbejder.

Uanset hvad der er tilfældet, bruger hvert hus noget andet, hvad enten det er et ordentligt skrivebord eller en behagelig gyngestol ved siden af ​​et stort vindue. Dit nye kontor venter.

Bonus: Rent gratis – Yippee!

Dette er tydeligt, men det er den, der er værd at gentage. Udover dine personlige udgifter, der inkluderer at komme til destinationen, mad og personlige ting, er du stort set levende lejefri.

Årsagen til, at House Siting Works er, fordi det er dyrt at gå om borddyr ved en kennel, og det er forstyrrende for kæledyrets daglige rutine. Hvis ejerne forsvinder i en længere periode, er det simpelthen ikke praktisk at have deres familiekæledyr i en kennel så længe.

Husk, selvom du får gratis, får ejeren og kæledyret (r) også en fantastisk aftale ud af et gensidigt fordelagtigt hus, der sidder.

På en sidste note …

Som digitale nomader glæder Nathalie og jeg glæder sig over de masser af frynsegoder, der følger med denne slags nomadiske livsstil. I betragtning af at vi har tilføjet hus, der sidder til blandingen, har vi haft en åben billet til at opdage nye destinationer gennem langsom rejse. Vi drager også fordel af at møde en række interessante mennesker, mens vi får masser af nye venner undervejs. Prøv hus, der sidder, vi anbefaler det stærkt!

Kan du lide denne artikel? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -associeret og også et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indikerer, at vi tjener provisioner, hvis du klikker på links på vores blog og køber fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *