En rejsendes historie: At finde rødder i Grenada

En rejsendes historie: At finde rødder i Grenada

i 2015, min anden halvdel Sarah såvel som jeg begyndte at planlægge, hvad der skulle være et år lang rejseeventyr. Den allerførste ting, vi gjorde, var at udarbejde en lang liste over de lande, som vi en masse ønskede at besøge.

Jeg taler såvel som masser af ekstraordinære steder, at vi af en eller anden grund havde et stærkt ønske om at udforske. Imidlertid underligt nok var Grenada, den dejlige caribiske ø, hvor min mor blev født, bare ikke på den liste.

Jeg tror på mange måder, begrebet det var så godt overvældende for mig. Hvad hvis det ikke gjorde online så meget som de forventninger, jeg havde om det? Hvad hvis jeg ikke følte nogen forbindelse med det? Ud over hvad hvis jeg bare ikke kunne lide det?

Men jo meget mere, vi har rejst, desto meget mere er jeg begyndt at føle dette intense, næsten gravitations træk mod Grenada. Det virker bare vanvittigt at tjekke så masser af fantastiske nye lande, mens det på nøjagtigt samme tid udsætter at tjekke den, der har den mest personlige, der indikerer mig.

Hvor er du fra?

Når du rejser, er der en bekymring, som du er nødt til at blive brugt til at blive spurgt såvel som igen. Hver gang du tilfredsstiller nogen ny, er det normalt den allerførste ting at finde ud af deres mund, længe før de endda har spurgt dit navn.

Jeg antager for mange mennesker, det er en metode til at begynde at opbygge et koncept om, hvad du kan lide som person, for at hjælpe data med dig i en pæn bitboks i deres sind. Denne bekymring er “Hvor kommer du fra?”.

For mange mennesker er det sandsynligvis snarere et simpelt svar, som de ikke engang behøver at tro på, når de leverer det. Men for mig er det ikke så enkelt. Du kan se, jeg er blandet race såvel som synligt. Når nogen leder denne bekymring over for mig, er jeg nødt til at prøve såvel som at finde ud af, hvad de betyder.

Spørger de, hvor jeg blev født? Spørger de hvilket land jeg telefonopkald hjem? Eller, som situationen er i mange tilfælde, spørger de, hvor min farve kommer fra? For mig er det virkelig et pakket spørgsmål såvel som et, som jeg normalt er nødt til at tage et par går ved at besvare.

Hvis jeg svarer med det land, min fødsel, er den næste bekymring ofte “Nej, men jeg angiver, hvor er du fra oprindeligt?”, Der antyder, hvad der er min arv.

Selvom denne bekymring har en ganske simpel reaktion, der nu ruller fra min tunge automatisk, er det meget mere blevet spurgt, desto mere er jeg begyndt at bekymre mig selv. Så det er sat mig på en vej til at ville finde netop, hvor jeg kommer fra. Hvilket af program indikerer, at jeg absolut kræver at tage til Grenada.

Spørgsmål fra Grenada

Jeg var absolut fascineret af begrebet Grenada, da jeg var barn. Min mor ville fortælle mig fortryllende historier om det land, hvor hun tilbragte sin ungdom. Det virkede indtil videre elimineret fra alt, hvad jeg vidste, at det i mit sind voksede ind på dette næsten mytiske sted.

Frodige miljøvenlige bakker prikket med farverige træhuse udviklet på stylter for at sikre dem fra oversvømmelser. Træer fyldt med eksotiske frugter som bananer såvel som mango, der bare vokser frit i folks baggårde. Hvide, palme frynsede strande, der fører ned til krystalklare, varme farvande, den slags, jeg kun havde set i magasiner. Alt lød utroligt.

Jeg er født såvel som voksede op i London. På trods af at være fra en ret lille ø selv (Storbritannien) kæmpede jeg for at få hovedet rundt nøjagtigt, hvor lille Grenada skal være.

Jeg ville bombardere min mor med bekymringer som “Hvor lang tid ville det tage mig at gå rundt på hele øen?” såvel som “ville jeg være i stand til at svømme rundt om det uden at stoppe?”. Jeg antager, at jeg prøvede at udvikle et foto i hovedet ved hjælp af de eneste ægte procedurer, jeg forstod i den unge alder.

Jo ældre jeg er vokset, jo meget mere personlige er disse bekymringer blevet. Vil jeg føle en forbindelse til dette land, der allerede er uløseligt en betydelig del af mig? Vil det at få en meget bedre forståelse af Grenada give mig en meget bedre forståelse af mig selv? Ud over at jeg har taget en beslutning, er det en tur, som jeg kræver at tage, for virkelig at forstå min husstand såvel som det sted, der tegner sig for så meget af min identitet.

Opdage ruter

Jeg er lige for nylig kommet over en bemærkelsesværdig serie kaldet Finding Routes, der viser både på Internettet såvel som på tv. Det overholder historien om søskende såvel som søskende Garrett såvel som Miristi, når de påtager sig en opdagelsesrejse til Filippinerne. Ligeledes til det, jeg har planlagt, afslutter de det sted, hvor deres mor blev født.

Utroligt nok opdagede jeg, at en stor del af de følelser, de afslører, såvel som følelser, de taler om spejlet min egen nøjagtigt.

DetI har begge rejst meget i fortiden, men ingen af ​​dem har nogensinde nået til Filippinerne før. At se det som de gør, med en blandet følelse af nostalgi såvel som fortrolighed på nøjagtigt samme tid som det er helt nyt, er overbevisende visning. Du kan virkelig føle dig nøjagtigt, hvor ekstatisk såvel som følelsesladet de er, når de tager alt ind.

Garretts baghistorie er også fascinerende. Jeg forstod ham, før jeg begyndte at nyde dette show fra at læse om hans liv, før jeg begyndte at rejse med hans husstand for over to år siden.

Grundlæggende etablerede han en app, som han tilbød Snapchat for 54 millioner dollars. Ud over at da gjorde det, som en hel del mennesker drømte om at gøre, hvis de skulle finde ind i den type penge, satte af sted for at se verden.

Serien udfører en fremragende opgave med at fremvise de sensationelle landskaber såvel som livlig kultur, som Filippinerne er populær for. Det er spændende at nyde dem efterår som med det land med deres aner med de interessante oplevelser, de har. Du kan se oplysninger på deres Facebook -side her eller på deres Instagram lige her samt fange nye webisoder hver mandag og torsdage på DiscoveringRoutes.com.

Fantastisk rejseinspiration

At opdage ruter har givet mig en ægte motivation til at begynde at planlægge min tur til Grenada. Dog meget mere end det, det fik mig til at indse, lige nøjagtigt, hvor vigtig en rejse det er for mig at påtage sig. Historien har altid været en rente for mig, så jeg føler, at jeg dækker i min egen, må virkelig være en prioritet. Hvis du som mig altid er på udkig efter rejseinspiration, skal du inspicere den anden episode.

Lad os forstå i kommentarerne, hvis du har fået en opdagelsesrejse, som du gerne vil fortsætte, såvel som hvor skal du. Eller hvis du allerede er begyndt på en, hvordan gik det så godt som hvad fandt du?

Kan du lide denne artikel? Pin det!

Savesave

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -partner såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indikerer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *