Gold Class Sundaes, en hr. Black Special og Valentinsdag sjov

Gold Class Sundaes, en hr. Black Special og Valentinsdag sjov

Uanset om du kan lide det eller ej, faktureres Valentinsuge som årets mest romantiske uge. Og faktisk er det kun juledag, den 14. februar med flere bryllupsforslag.

Naturligvis indeholdt Valentinsdag lidt for os den sidste uge, men ikke så meget, som du måske tror. Der er intet mindre romantisk end at få at vide at være romantisk!

Christina og jeg ser det kun som en slags påmindelse om at overveje og anerkende hinanden. Og en undskyldning for et glas vin eller to!

Så denne uge taler vi chokolade og vin til Valentins, nyheder om en utrolig ny Sundae -serie, der er tilgængelig på begivenhedsbiografer af Arnott’s, og en ny specialudgave hr. Black Coffee -likør, du ikke skulle gå glip af.

Vi håber, du nyder denne ugentlige udgave.

Cheers – Jim & Christina XX

I aften er Christina og jeg på begivenhedsbiografen i Bondi Junction – faktisk i guldklasse! Hvis du ikke har været i en guldklassebiograf før, er du nødt til at tjekke dette ud. Først og fremmest får du enorme hvilestolsæder, der har motoriseret liggende og fodstøtter.

Bedre end det kan du have mad og drikke på skærmen – du bestiller i baren, når du kommer ind, og ventepersonalet bringer dig din ordre til dit sæde.

Det eneste, du skal bekymre dig om, er at forkæle din sædvanlige biografoplevelse. Det er lidt som at tage på ferie; Når du har haft en forsmag på de gode ting, er det svært at vende tilbage til regelmæssig.

Og det, der har bragt os hit i aften, får dig til at se på din næste dessert og tro, at du bestemt har brug for en ferie!

Vi er blevet inviteret her i aften, fordi selv biografer arbejder med Arnott’s kiks for at få en række episke sundaer til rådighed på guldklasse -skærme i hele Australien …

Men først har vi en bid at spise. De glider, du kan få på Gold Class, er faktisk utrolige. Bestiller bestemt disse næste gang vi kommer her.

Gruppedirektør for Culinary for Event Hospitality and Entertainment Adam Petta, der også er ansvarlig for vores glider, viser os, hvordan Sundaes er lavet. Det fremhæver også, hvor virkelig episke disse ting er.

Skum efter øl af is, hvirvle efter hvirvel af sauce. Og derefter smuldrede og hele signaturkiks fra Arnott’s rækkevidde på toppen for at skabe fire forskellige mesterværker.

Adam fører os gennem alle fire af de forskellige Arnott’s Sundaes, der indeholder Tim Tams, Mint Slices, Monte Carlos og Caramel Crowns.

Til højre – den ene Adams færdige bygning – er den klassiske Tim Tam. I denne vase af et Sundae -glas (det er nøjagtigt, hvordan det serveres, når du bestiller den forresten) er vaniljebønne og chokolade -besættelsesis, varm chokoladefudge, vafler, malt sprød bits, Tim Tam kiks (hele og smuldret), Pisket fløde og – selvfølgelig – en kirsebær på toppen!

Her er et glimt af et andet monster sundae-eller ‘funktionslængde sundae’, som Adam kalder det.

Dette er den fulde Monte Carlo. Denne er fulde af vaniljebønne og bæris, Monte Carlo -kiks, hindbær -smuldre, jordbær coulis, vaniljemalt krumme, pisket fløde og friske jordbær til en farveblimt!

Christina og jeg får prøve en sundae hver – og jeg ville pludselig ønske, at jeg ikke havde haft så mange af disse glider! Disse briller er virkelig massive, så forvent værd for pengene, når du bestiller en.

Når vi taler om, er disse skønheder $ 25 hver og tilgængelige på begivenheden og BCC Gold Class Cinemas i hele Australien.

Til venstre kan du se Minty Mint Slice. Det har skovler af mynte choc chip og chokolade -besættelse is, varm chokolade fudge, myntskive kiks, chokolade malt smuldre, choc coated wafers og pisket fløde.

Jeg forventede ikke meget at kunne lide denne, men jeg ender med at foretrække det frem for de andre. Det er minty, men ikke overvældende. Det er sødt, men ikke på en svag, syg slags måde.

De andre Sundae er de saltede karamelkroner, og dette er en virkelig utrolig skabelse. Du ser på rock saltede karamelis, saltet karamelpopcorn, malt smuldre, karamellkroner, varm karamel fudge, pisket fløde, klassiske skiver og – til den endelige krone -herlighed – honningkage!

Det eneste, der mangler ved dette besøg i biografen, er en film. Og dette afhjælpes hurtigt. Vi er her for at se en forudskærmning af komedien, hvad mænd vil have, med hovedrollen i Taraji Henson, Aldis Hodge, Josh Brener og Tracy Morgan.

Henson spiller en sportsagent, der står over for et glasloft, der er på plads af hendes chef og Jock-medarbejdere. En mystisk psykisk (Erykah Badu) kaster en trylleformular på hende, så hun kan høre mænds tanker. Det er en magt, der hjælper hendes karriere, men skader hendes personlige liv. Alle med komiske konsekvenser selvfølgelig.

Med vores film (og enorme is) får vi prøve Event’s finurlige popcorn -smag. Parlor Lane Caramel and Cheese, og Spice Nacho Popcorn – Ting er nået langt siden bare sød eller velsmagende!

I eftermiddag ser jeg op fra mit tastatur for at få øje på dette monster, der kommer rundt om hjørnet af havnen. Med en stadigt voksende skyline bagud er det svært at få skala på disse flydende monstre. Det er ikke før jeg erPot 5 semi-trailer tankskibe parkeret på skibet, som jeg er klar over, hvor lidt det er.

Vi er meget heldige at have denne opfattelse fra hvor vi arbejder. Det gør det sværere at lægge kuglepenne ned i slutningen af ​​hver dag!

I eftermiddag er Christina og jeg i Charlie Parkers i Paddington. Denne lille underjordiske snaket lige på Oxford Street er en favorit af vores.

Det føles som det perfekte sted at møde to herrer fra en London -bar, der har opnået den hårde status for en af ​​de top 50 cocktailbarer i verden. Swift Bar i Soho – Londons cocktailbar -episenter – drives af Bobby Hiddleston, der taler os gennem Swifts succes.

I mellemtiden står Swifts prisvindende bartender Hamish Dowie bag springet og blander sin optagelse på den berømte irske kaffe. Hans beskedne optagelse: ”Irsk kaffe er en populær cocktail på Swift. Jeg har lige lavet en kold. ”

Det er nu en af ​​Swifts mest anmodede cocktails.

Duoen er i byen ikke kun for at vise sig om, hvor god Swift Bar er, eller hvor gode Hamishs cocktails er. De er her for at tale om den seneste hr. Black -skabelse.

Hvis du ikke har hørt om hr. Black, er det en Aussie -kaffelikør, der har taget verden med storm. Vi har fulgt disse fyre, siden de først lancerede tilbage i 2014, deres originale koldt-dryp filtreret og kærligt destilleret tip er et kunstværk.

Vi har lavet et par cocktails med den originale hr. Black – en Halloween -special kaldet Black Promise og et tag på Espresso Martini for vores dejlige ven Nikki Parkinson fra at style dig.

Men hr. Black har lavet en ny Special Edition kaffelikør kaldet Black Amaro.

Herbaceous, smart bitter, citrusagtig, krydret og let frugtagtig, master destilleri Phillip Moores seneste skabelse er fremragende. Blanding af de klassiske smag af signaturen Mr. Black Cold-Drip Filtred Coffee Likør med en fascinerende række botanik. Amaro er næsten som en kaffegin uden eineren.

Orange, citron, kalk, grapefrugt, Angelica, Illawarra Plum, Coriander, Liqurid Root, Macadamia, Gentian, Quassia, Caraway og Cardamum – det er helt indkøbslisten, er det ikke?

Hr. Black og Mr. Black Amaro er tilgængelige fra BWS og Dan Murphy’s på $ 55 og $ 75 RRP.

Og så Valentinsdag. Det er her! Christina og jeg gør normalt ikke meget for Valentinsdag, selvom det åbenbart stadig indeholder i vores liv. Det er en stor lille påmindelse om at genkende og værdsætte den person, du har valgt at dele dit liv med – og det kan også udvide til venner. Det behøver ikke at handle om den traditionelle type romantik.

Vi har taget lidt tid ud i dag for at gå ned til vandet og nyde det fantastiske sommervejr. Denne fremragende flok blomster fra Daily Bloom hjælper også dagen med lidt.

Du kan få engangsgrupper som denne til en speciel lejlighed eller endnu bedre, daglige Bloom har abonnementer, hvor du kun kan have levering af blomster ugentligt, to uger eller månedligt-Sydney og Melbourne.

Sammen med blomsterne har vi slået os sammen med belgiske chokolade -guylain over Valentinsdagen. De har produceret disse bokse ‘Limited Edition’ parnavn ‘for at skabe et unikt portmanteau af romantik.

Hvorfor?

Fordi det er præcis, hvor navnet Guylian kommer fra. I 1960 begyndte Guy og Liliane Foubert at fremstille chokolade fra deres hjem i Sint-Niklaas, Belgien. Nu er deres søhest og muslingeskaltrøfler en af ​​de mest genkendelige konfektureformer.

Og da det er Valentinsdag, har vi gjort vores vej til Exchange Hotel i Balmain for et par kind. Alan og Alana Sudale har overtaget denne Balmain -institution af en pub og gjort det hele igen. Efter en stormende par års lukning, åbning igen, lukning igen … er det dejligt at se en stabil hånd ved roret.

Bedre er at se en sund happy hour for Valentinsdag, og bedst af alt er at lære, at Alan er en Mad Chelsea -fan. Jeg kunne altid godt lide den fyr!

Hvem kan sige nej til en $ 5 rosé? Vinkortet på Exchange er temmelig god, selvom vi stadig er hårdt på arbejde, der kæmper for, at en Scarborough Chardonnay kommer på listen. Hvem er med mig?

Vi ser også frem til køkkenåbningen snart. Det bliver godt, jeg føler det i mine knogler.

Det er altid farligt at gå ind i supermarkedet efter et par vine. Som det siges ‘fra beruset begyndelse kommer imidlertid store ting’.

Vi har for nylig opdaget dyderne i La Famiglia Kitchen Sourdough hvidløgsbrødbrød, du kan få. De er absolut lækre.

Men hvis du derefter fastklemmer et halvt hjul med brie i skiverne og springer det hele tilbage i ovnen i et par minutter, skaber du noget virkelig smukt.

I morges har Christina og jeg sprang over for at se vores kammerat Paul Frasca. Han ligner måske en ung Kenny G, men han er faktisk halvdelen af ​​mega-hjerne bag noget ganske usædvanligt.

Paul og hans partner Ewelina har et firma kaldet Sustainable Salons. De tager ting, der altid blev betragtet som affald fra frisørsaloner og gør det til noget fantastisk. De kasserede folier fra ColourinG hår, de er smeltet ind i ruller af aluminium, pap og papir, de samler sig også for at genbruge sammen med en række andre initiativer.

Men mest forbløffende samler de også hårudklip.

Bag Paul og Christina er et bjerg af hår. Dette vil alle blive omdannet til ‘bommer’-rør af hår fyldt i strømpe-lignende materiale, der bruges til at opsuge oliespild. Det viser sig, at håret absorberer olie med en uovertruffen hastighed.

Bæredygtige saloner er et bemærkelsesværdigt firma, der gør store ting for miljøet og for hårindustrien. Spørg, om dine frisører er gået ned ad bæredygtige saloner -ruten. Hvis de ikke har det, skulle de måske give Paul en ring.

I aften er jeg ude med gutterne. Et par øl her og der og derefter middag på Fratelli frisk i byen. Hvis du ikke har været på en af ​​disse italienske restauranter før, skal du prioritere det. Deres mad er fremragende. Dette er andelfadet til Antipasto. Imponerende.

Min pizza (ikke afbildet, da jeg spiste den for hurtigt) var også fremragende, ligesom kvaliteten af ​​personalet. Fantastisk kundeservice. Jeg kommer bestemt tilbage her.

Nå, her er til slutningen af ​​en anden ugentlig udgave. Vi håber, du har haft det.

Cheers – Jim & Christina XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *