Vil rejsemarkedet hoppe tilbage? Vores White Wine & Wisdom Interview med Heidi Dening

Vil rejsemarkedet hoppe tilbage? Vores White Wine & Wisdom Interview med Heidi Dening

Holdbarhed såvel som lederstrateg, orator, forfatter såvel som professionel Heidi Dening interviewer os online på hendes show White Wine & Wisdom. Vi snakker rejser såvel som den skade, Covid-19 har påført, samt det, vi tror, ​​vil forekomme næste.

Fra det øjeblik, Covid-19 optrådte, har rejsen endt med at være mindre om, hvad vi vil gøre så godt som meget mere om modstandsdygtighed. Faktisk har en hel del ting.

Men vores fleksibilitet til at rejse efter Will gik fra at være noget, vi tog til godkendt til noget snarere det modsatte, da pandemien ramte. samt vedrørende udtryk med vanskelighederne ved ikke at være i stand til at rejse har produceret problemer for mange.

Fra luftfartsselskaber til taxaer, fra hoteller til udflugtsselskaber, såvel som fra weekendsturisme til bestilt rejsejournalistik – det var alt nødt til at bøje sig før kulten eller snap.

Resilience er virkelig et fangstord.

Så da den fantastiske Heidi Dening bad om at interviewe os om vanskelighederne med at håndtere rejsemarkedet for hendes show White Wine & Wisdom, følte vi verdens vægt – stationær som den er – på os.

Du kan nyde vores interview her.

Heidi Dening – Hvidvin og visdom

Heidi Dening er en inspirerende offentlig taler, forfatter såvel som lærer-såvel som for ikke at nævne en prisvindende serviceejer.

I sin fjortende FB Online Show White Wine & Wisdom, interviewer hun fagfolk fra et væld af markeder om de overordnede emner om “modstandsdygtighed, mod, selvlederskab, sundhed og velvære samt stigende over modgang.”

I vores chat med Heidi dækker vi en hel del emner, herunder om Australien med Cope uden den årlige tilstrømning af verdensomspændende besøgende såvel som om vi tilbringer tilstrækkeligt indenlandske, når rejser såvel som om rejsen vil gå tilbage til ‘normal’ , et par af vores meget elskede rejsedestinationer, såvel som nøjagtigt hvordan vi selv har brugt holdbarheden til at navigere med denne krise.

Alt dette er selvfølgelig gået sammen med et glas hvidvin eller to samt masser af latter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *