7 kan ikke gå glip af tip til rejser med en baby

7 kan ikke gå glip af tip til rejser med en baby

, der organiserer en tur til din familie med det nyeste medlem om bord lyder virkelig sjovt, men det kan være mere udfordrende, end du tror. Jitterne af en ny oplevelse, som at tage din baby ud til sin første familieferie, kan forståeligt nok være skræmmende – især for første gang mødre. ”Er min baby klar til dette? Er jeg klar til dette? Vil min baby være i orden? ” Det viser sig, at du måske ikke engang kan nyde at planlægge turen! Men inden du psykes dig selv ud – tag en dyb indånding og læs disse tip, der får din rejse med en baby til at blive meget lettere!

#1 – Opret en pakningsliste.

Du ønsker ikke at blive fanget tomhendt, når du har brug for at ændre bleerne. Når du planlægger en udvidet tur væk fra hjemmet, skal du sørge for, at alle de væsentlige er redegjort for ved at angive dem en efter en. Prøv desuden at pakke forsyninger værd plus to dage mere, bare for at være sikker.

Her er en prøveliste, som du kan kopiere:

Bleer og skiftende puder

Tæpper

Plastposer

Tørrer

Babyvask, lotion, gel osv.

Væv

Pacifier

Nogle foretrukne legetøj

Tøj, sokker, hatte, støvler, sko osv. (Pakker en masse onesies og leggings. Ændring af bleer vil aldrig være så let, tro mig.)

Smække

Babymad, mælk, fodringssæt med redskaber (snacks med lav masker, purerede fødevarer, der sælges i rør, er gode til rejser)

Vand

Flasker, brystvorter og sippy kopper, hvis det er relevant

Brystpumpe (hvis du bruger en)

Førstehjælpskasse

Slynge eller forreste transportør

Begynd at forberede et par dage før dagen for din rejse, så kan du tænke på de ting, du har brug for at tilføje på din tjekliste. Vær altid forberedt på de uventede som spytte-ups og utætte bleer. Brug rejsearrangører og babyposer til rådighed i mor- og babybutikker, så du ikke behøver at kæmpe for at finde ting. Har altid din børnelæge mobilnummer i tilfælde af medicinske uheld.

#2 – Opdater din babys influenza -skud.

Når du rejser til udlandet, skal du sørge for, at din babyvaccinationer er ajour med mindst en måned før. Spørg din børnelæge om, hvilken slags influenza -skud du skal tage, hvis du besøger et bestemt sted i udlandet. Der er nogle vira, som vores babys kroppe ikke er parat til at kæmpe, bare fordi du er fra et andet land.

#3 – Bær din baby med dig.

Klapvogne kan være fantastisk til land eller kort afstand, men det kan være voluminøst for flyrejser, især dem med overførselsflyvninger. Så mit forslag er at grøfte klapvognen på lange flyvninger og bruge en slynge eller forreste transportør. Mindre besvær, derfor er du glad, og når du er glad, er babyen også.

#4-Lad dit barn registrere sig for flyvningen eller checket-in ved billetdisken.

Børn, endda spædbørn, har brug for deres eget boardingpas på hvert ben på turen. Du kan få dette fra billetdisken. Du ønsker ikke at løbe frem og tilbage i stramme overførselsforbindelser og risikere at gå glip af en flyvning bare til et boardingpas. Medbring også din certificerede kopi af dit barns fødselsattest, ligesom hvordan du bringer dit.

#5 – Vælg en længere layover.

Dette kan forlænge din rejsetid med timer, men din baby og din krop vil takke dig for dette. Du ved aldrig, om du har brug for mere tid til at skifte bleer, købe snacks og spise, eller bare strække og bevæge sig lidt rundt. Ikke alle flyselskaber har også en omklædningstabel i deres toiletter.

#6-Foder din baby på start og landing.

Dette har en meget praktisk grund: Dine babyer ved ikke, hvordan man rydder ørerne på egen hånd, selvom det kun er så simpelt som at sluge. Så hvilken bedre måde at få dem til at sluge end ved at fodre?

#7 – Tøv ikke med at gaffel over et par ekstra for velkomstluksus.

Få et hotel med gratis morgenmad, så mindst et måltid bliver taget afplejet. Betal ekstra for et større værelse med opholdsstue og soveværelsespartition. Dette giver dig ekstra åndedrætsværelset, mens du forlader din baby eller barn til at hvile i det andet rum.

Om forfatteren:
Velsignet med 3 dejlige børn giver Joannas kærlighed til hendes børn hende inspiration til at dele hendes forældreoplevelser med Afterschool.ae – den førende børneaktivitetsplanlægningsplatform for forældre i UAE.

Relaterede

Family Road Trip i Nova Scotia: At komme dertil er der mere end halvdelen af ​​begravelsen i Nova Scotia? At tage færgen er det dobbelte af det sjove. Opdateret info og tip til at tage færgerne og tip til at holde hele familien underholdt.
17. oktober 2011in “Canada”

Top 10: Bedste road trip websitesroad -rejsesæson er over os, og mange mennesker bruger rejsewebsteder og blogs til at planlægge deres sommerferie. Mens vi gør vores bedste for at anbefale en bred vifte af familievenlige destinationer, restauranter, parker, festivaler og indkvartering, ved vi, at mange andre rejsewebsteder stræber mod det samme mål. Faktisk vi …
27. maj 2016in “Top 10”

Sund road trip tipfamily road ture er en tidsskrævet tradition. Men de kan også være trættende, frustrerende og resultere i alt for mange bagsædet. Sådan holder du alle komfortable, sunde og velfødte på Rnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *