Dette sted kaldet Home

Dette sted kaldet Home

Sendt: 02/03/2014 | 3. februar 2014

“Mine damer og herrer, velkomne til Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn!”

Dette var ord, som jeg ikke havde hørt talt om to år. Og de er blevet hårdt savnet. Efter landing i Bangkok gled jeg ubesværet gennem en lufthavn, hvor jeg har været adskillige gange og kørte hen til toget ind i byen. Det var en rutine, jeg fulgte uden at tænke, og jeg gik let til mit hotel (jeg brugte point for at blive helt gratis på det nye W Hotel, et af de bedste w -hoteller, jeg nogensinde har opholdt sig på, men det er en anden historie). Efter check-in faldt jeg min taske og gik mod det nærliggende gademarked og bestilte hårdt savnet svinekødnudelsuppe og thailandske citronte. (Tip: Hvis du søger efter et marked i Thailand, skal du finde et kontorområde. Hvor der er sultne kontorarbejdere, er der god gademad.)

Seværdighederne, lyde og lugte havde en trøstende fortrolighed for dem. Efter en lang flyvning fra San Francisco følte jeg mig hjemme.

Og når jeg sidder her og stirrer ud over byen, overvejer jeg, hvad det ord “hjem” virkelig betyder. Er det et sted eller en sindstilstand? En følelse? Kan du have meget mere end et hjem? Er det her du bor? vokse op? egen ejendom?

For mig er et hjem, hvor dit hjerte føles mange behagelige. Det er et sted, du let træder ind i, og dit hjerte siger: ”Ja, det er det” og ombryder det sted omkring sig selv som et varmt, behageligt tæppe. Et hus er simpelthen en fysisk struktur fyldt med ting, men et hjem … det er her du ved, at du hører hjemme.

For mig er det Paris, Stockholm, New York, Hong Kong, Amsterdam og Bangkok. Der er adskillige andre destinationer, som jeg elsker og vender tilbage til ofte, men de er ikke hjemme. Mit hjerte hører ikke hjemme i dem. De er smukke at besøge, men jeg vil ikke blive gammel der. Sæt mig dog i nogen af ​​de destinationer, der er nævnt ovenfor, og jeg ville med glæde blive der indtil min døende dag.

Rejse har lært mig, at ordet “hjem” overskrider et fysisk sted. Da jeg har rejst verden rundt, har jeg lært, at jeg passede flere steder. Dette har givet mig indsigt i mennesker og livets rytme. Der er en bestemt universalitet i livet rundt om i verden. Jeg tror, ​​det er derfor, så ofte kan vi let og (nogle gange) sammenligne byer nøjagtigt. Det lærte mig, at græsset aldrig er grønnere, for i kernen er græsset altid den samme.

Og ingen by krystalliserer dette bedre for mig end Bangkok. Det var her, jeg først stoppede og boede. Det var et sted, hvor jeg byggede et helt liv og fik et job, venner, en kæreste og en rutine. Jeg kom hit en fremmed, og talte ikke sproget og kendte kun én person, og jeg forlod med et liv.

Jeg lærte at overleve.

Jeg voksede op.

At lære, at hjem kan være så adskillige steder, gjorde verden meget mindre for mig. Det er ikke længere ideen om, at der er “mit hjem” og “andre steder i verden”, fordi verden er mit hjem.

Jeg ved, at det måske kommer ud som en smule “derude”, men når du kan flytte så let og føle sig godt tilpas så mange steder, gør det verden lidt mindre, mindre fremmed og meget mindre skræmmende.

Men uanset hvor jeg går, hvad jeg gør, eller hvor længe jeg er væk, vil Bangkok altid være hjemsted for mig.

Derfor vil jeg aldrig stoppe med at blive følelsesladet, når jeg hører de otte magiske ord: “Damer og herrer, velkommen til Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn.”

Rejse er en fantastisk oplevelse, men i nogle tilfælde er der ikke noget mere fantastisk end at komme hjem.

Få den omfattende budgetguide til Bangkok!

Min omfattende 80-siders guidebog er lavet til budgetrejsende som dig! Det skærer den fnug, der findes i andre guidebøger og kommer direkte til de nyttige oplysninger, du har brug for for at rejse rundt i Bangkok. Du finder foreslåede rejseplaner og budgetter, måder at spare penge på, on- og off-the-beaten-sti ting at se og gøre, ikke-turistiske restauranter, markeder, barer, sikkerhedstips og meget mere! Klik her for at lære meget mere og få din kopi i dag!

Book din rejse til Bangkok: logistiske forslag og tricks
Book din flyvning
Brug Skyscanner eller Momondo til at finde en billig flyvning. De er mine to foretrukne søgemaskiner, fordi de søger på steder og flyselskaber over hele kloden, så du ved altid, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt. Start dog med Skyscanner først, fordi de har den mest betydningsfulde rækkevidde!

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld, da de har de mest betydningsfulde lager og bedste tilbud. Hvis du vil bo et andet sted end et vandrerhjem, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de mest overkommelige priser for gæstehuse og billige hoteller.

Glem ikke rejseforsikring
Rejseforsikring vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er omfattende beskyttelse, hvis noget går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den adskillige gange i fortiden. Mine yndlingsfirmaer, der tilbyder den bedste service og værdi, er:

Sikkerhedsfløj (for alle under 70)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (til yderligere hjemsendelse af hjemsendelse)

På udkig efter BEST -virksomheder at spare penge med?
Tjek min ressourceside for de bedste virksomheder, der skal bruges, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger til at spare penge, når jeg er på vej. De sparer dig penge, når du også rejser.

Vil du have meget mere information om Bangkok?
Sørg for at besøge vores robuste guide til Bangkok for endnu meget mere planlægningstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *