Appel fra Salzburg

Appel fra Salzburg

Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Der er så meget at sige om Salzburg. Nogle kommer her for Mozart, byens yndlingssøn. Nogle kommer efter en meget nyere musikalsk arv, The Sound of Music.

Men uanset hvad er de mennesker, der kommer til denne by i det nordlige centrale Østrig, straks fortryllet af dens skønhed. Jeg ved, at jeg var.

Salzburg er meget en barok by, og gaderne i den gamle bydel afspejler det.

Interiøret gør også – Salzburgs Dom er en af byens en masse slående arkitektoniske vidundere.

Fantastisk, ikke?

Salzburg er fyldt med museer-jeg tænkte fortsat på, hvor meget min museum-phile bedste ven, Beth, ville have elsket det her! – og den bedste måde at se dem alle på er at få et Salzburg -kort. Det giver dig gratis adgang til en masse museer og attraktioner samt gratis offentlig transport.

Af alle de aktiviteter er den, du skal gøre, at tage kejsen til Hohensalzburg -fæstningen (afbildet på det øverste foto), som du ser hvor som helst i byen – og du vil blive belønnet med denne opfattelse:

For den opfattelse alene er det det værd. (For rekorden kan du også gå til toppen gratis, men … det er ikke en visualik!)

Fra bagsiden af fæstningen er det en helt anden opfattelse:

Ville du ikke elske at bo i det lille hus midt i den enorme gård? (Min ven Ken Kaminasky og jeg kaldte hurtigt det “The. House.” “Hvor bor du?” “The. House.” “Åh, jeg elsker. Hus!”)

Med hensyn til andre destinationer, der fanger appellen fra Salzburg, fandt jeg absolut katakomberne var interessant …

Som næsten alt alene floden.

Og floden ser så anderledes ud på hvert øjeblik af dagen! Jeg tog regelmæssigt billeder af floden, og de var alle markant forskellige.

Mit eneste problem med Salzburg er problemet med Firenze og andre små byer i Europa med store feriegæster: Det kan være meget svært at komme væk fra enor Sti snarere end at miste paraplyen ud af hjørnet af deres øje.

Det er let at rejse til Paris eller Wien eller Rom og forsvinde ind i stofferne i disse byer; Det er meget mere svært at gøre det i de gamle byer Salzburg eller Firenze, især i højsæsonen.

Men hold dig med Salzburg, og du vil indse, hvor specielt et sted det er. Der er en grund til, at alle disse udflugtsgrupper kommer her i første omgang.

Min tur til Salzburg blev sponsoreret af Østrig Tourism Board og Salzburg Tourism Board. Alle meninger er som altid mine egne.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *