Nemme metoder til at tjene penge fra dine rejsebilleder

Nemme metoder til at tjene penge fra dine rejsebilleder

En af de største vanskeligheder, som rejsende beskæftiger sig med, er at holde pengene til at flyde. Når du forstår, hvad du laver, er det muligt at generere en passende indtjening fra dine rejser. Men dit krav om at opdage at svede enhver besiddelse for at kunne gøre det med succes. Det inkluderer de billeder, du tager. Der er gode tilbud af metoder, du kan bruge dem til at tjene dig selv nogle kontanter. Lige her er et par koncepter for at komme i gang:

Sælg dem som tryk

Folk kan lide at pynte deres huse med dejlige billedtryk eller give dem som gaver. Så det er altid værd at offentliggøre et valg af dine fineste skud til dit websted samt bruge dem til salg. Du kan tage købet såvel som at bruge et på internetprintfirmaet som Hey der lærred for at udskrive dem for dig. De vil give dem til din klients husadresse.

Bare sørg for, at du forsyner dem med en sikker metode til at betale såvel som kun placering af købet, når pengene er ryddet til din konto. Det er ligeledes vigtigt at være oprigtig over forsendelsestider. En masse trykkeri vil tage cirka en uge at producere såvel som at sende trykket. Så tilføj en dag eller to til den ledetid for at sikre dig, at du forlader dig selv tilstrækkelig tid til at logge ind og placere selv købet. Du ønsker ikke at lade din klient ned samt fare for dem, der beder om refusion.

Prøv også at sælge lokalt

Hvis du tager en pause i dine rejser, skal du tænke på at sælge et par af dine tryk lokalt. Du kræver bare at opdage en regional printer betale dem for at fremstille nogle prøver såvel som at prøve at tilbyde dem. Nogle steder vil regionale caféer, barer såvel som restauranter screente dit arbejde såvel som et nedskæring af enhver type salg. Men inden du betaler for at udskrive enhver form for prøver, skal du lave en smule forskningsundersøgelse for at sikre, at der er metoder, du kan tilbyde dem til salg.

Prøv ligeledes at sælge dine billeder til sportsvæddemålswebsteder, der ofte betaler royalties for sportsfotos.

Upload dem til lagerbilleder

Et endnu meget lettere valg er at tilbyde dem ved hjælp af lagerbilleder. Procentdelene er lave såvel som det kan blive lidt ramt såvel som miss. Men fantastiske billeder tilbyder ved hjælp af disse websteder, ofte i temmelig høje mængder. Så det er altid værd at prøve denne mulighed.

Brug dem til at udvikle din Instagram efter

Det er virkelig værd at bruge dine billeder til at vokse dit sociale netværk efter. Når du får omkring 10.000 følgere, kan du begynde at tekniske influencer -agenturer. De vil derefter opdage, at du klienter, der betaler dig for at sende. Ofte tjener du kun et par hundrede dollars. Men potentielt kan selv en mikroinfluencer sikre anklager, der løber ind i tusinder.

Dette indlæg beskriver den allerbedste metode til at vokse din Instagram efter. Interessant nok er det rettet mod mennesker, der ønsker at bruge denne sociale platform til at vokse en fotograferingsvirksomhed.

Tilby dine tjenester som fotograf

Det bringer os godt til vores sidste billede, der er tilknyttet pengemangel, som er at indstille dig selv som fotograf. Hvis du har rejst i nogen form for lang tid, vil din evne til at tage fantastiske fotos have nået en semi-pro
standard. I hvilket tilfælde er der virkelig ingen grund til ikke at tilbyde dine tjenester til magasiner såvel som webstedsejere på freelance -basis. Ofte vil dette medføre et langvarigt arbejdsforhold.

Relaterede

Hvordan man forbereder sig på et hjemmebane, der er i hjemmet i denne sommer, udgav vi en historie med ideer om at sikre, at dit hus er risikofri, mens du rejser. I betragtning af den tid mistede vores gode gode venner deres hus på grund af en elektrisk brand. Når jeg nyder dem at komme sig fra denne katastrofe, følte jeg mig tvunget til at tilbyde et par ekstra stykker ‘stykke …
3. januar 2022in “Road Trip Tips”

10 Grundlæggende metoder til at spare gas på sommerens vejtripse, selvom gasomkostninger er gået ned, har det økonomiske klima bestemt ikke fået os til at føle nogen form for meget bedre om omkostninger penge. Men Farmers ‘Almanac, den oprindelige bæredygtige levevejledning (hvem vidste?
18. maj 2009in “Gæstepost”

Aliens i Oregon: McMinnville UFO Festivalportland, Oregon lægger forsikringskrav til generel underhed, men tæt på McMinnville omfatter finurlige i en lang weekend hver maj. Udgivet i Life-magasinet i 1950, er kornede sort-hvide billeder taget ind på Trent husholdningsgården i udkanten af ​​McMinnville om de tidligste troværdige UFO-billeder, der nogensinde er fanget på film …
30. maj 2015in “Oregon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *