15 ting at udføre i El Paso, Texas [Weekend DIY rejseplan til El Paso]

15 ting at udføre i El Paso, Texas [Weekend DIY rejseplan til El Paso]

El Paso, Texas er et af de mest solrige steder i USA, med 302 dages lysstyrke om året, kaldet “Sun City ”Til sit året rundt solskin. El Paso er et tilflugtssted for sin natur, arkitektur, kunst, historie såvel som mad. Dens livlige fest integreret med sin nonchalante ørkenstemning er en unik destination med noget for enhver smag.

Foto af Mobilus i Mobili CC BY-SA 2.0
Sun City bruger en hel del sjove ting at gøre. Ligesom at tjekke den fremragende udendørs? Så er dette det sted, der skal være. Find den livlige kultur, interessante historie, livlige festivaler samt ubegrænsede rekreative muligheder.

Andre artikler, du kan læse:

8 bemærkelsesværdige ting at udføre i Dallas, Texas

Ultimate Listing of Finest Affordable Hotels i Texas, USA

Min erfaring med at krydse Texas – Mexico -grænsen

Ultimate Liste over de fineste overkommelige hoteller i Utah, USA

Ultimate Listing of Finest Affordable Hotels i Virginia, USA

Indholdsfortegnelse

Bedste ting at udføre i El Paso, Texas

1. Malerisk drev – overse
2. Franklin Mountains Specificer Park
3. Hueco -tanke
4. Plaza Theatre
5. Fort Bliss såvel som gamle Ironsides -museer
6. El Paso Zoo
7. El Paso Museum of Art
8. El Paso Objektiv Trail
9. El Paso Holocaust Museum såvel som Research Study Center
10. San Jacinto Plaza
11. El Paso kommunal øget have
12. Concordia Cemetery
13. El Paso Museum of Archaeology
14. El Paso Museum of History
15. National Border Patrol Museum
Ting at lave med 3 dage i El Paso, Texasday 1 i El Paso, Texas
Dag 2 i El Paso, Texas
Dag 3 i El Paso, Texas

Hvor skal man bo i El Paso, Texaswhere for at bo i El Paso, Texas, hvis du er en backpacker
Hvor skal man bo i El Paso, Texas, hvis du er på et budget
Hvor skal man bo i El Paso, Texas, hvis du er på en luksus

Hvor skal man spise i El Paso, Texas
Sådan går du til El Paso, Texas fra Storbritannien

Bedste ting at udføre i El Paso, Texas

1. Malerisk drev – overse

Foto af Nick Amoscato CC med 2.0
Denne gamle smalle to-sporet vej, der snor sig langs kanten af bjerget, giver dig den betagende udsigt over byen El Paso såvel som Mexico på afstand. På dag kan du se bjergudsigten såvel som ekstravagante huse i El Paso, men om natten er det, når det virkelig skinner, den spektakulære udsigt over bylys er vidunderligt såvel som vil efterlade dig i ærefrygt.

2. Franklin Mountains Specificer Park

Foto af Uıɐɾ ʞ ʇɐɯɐS CC BY-SA 2.0
Franklin -bjergene er Amerikas største specificeringspark i en storbyindstilling. Franklin Mountains Specificer Park er et sted for fremragende vandreture, cykling samt klatring. Du kan se ind til dagslys eller lejr natten over på deres campingplads med andre besøgende. Medbring en picnic kurv såvel som chill samt efter butik til gaveprodukter i butikken.

3. Hueco -tanke

Foto af Lamont Lawson CC BY-ND 2.0
Dette historiske sted er et område med lave bjerge. Hueco-tanke, Hueco er et spansk ord, der angiver huler, henviser til de bassinlignende store klipper, der holder vand. Ligeledes en af de fremtrædende udvendige destination i El Paso. Klatring er folks primære aktivitet her. Det har spor, der er gode til nybegyndere såvel som fordele.

4. Plaza Theatre

Plaza -biografen står som en af byens mange bredt kendte vartegn. Plaza bruger en behagelig, intim, men alligevel vidunderlig ramme for fremragende Broadway -produktioner, musikalske koncerter, private kunstnere samt den årlige Plaza traditionelle filmfestival.

5. Fort Bliss såvel som gamle Ironsides -museer

Old Ironsides Museum ligger på en aktiv amerikansk hærbase, Fort Bliss beliggende. Museet indeholder den 168-årige historie med Fort Bliss såvel som den 1. pansrede division fra sin organisation før 2. verdenskrig indtil i dag. Blandt dens masser af udstillinger er over 40 tanke såvel som andre pansrede køretøjer. Andre krigsmemorabiliaer vises også.

6. El Paso Zoo

Foto af Greg Heartsfield CC med 2.0
El Paso Zoo er hus til eksotiske dyr fra hele verden. Der er masser af husholdningsattraktioner i denne zoologiske have, såsom det afrikanske stjernetog, søgen i husholdningen ørkenfjeder, samt plejepladsen Foster Tree Home. Dyreshow såvel som udstillinger underholder mennesker.

7. El Paso Museum of Art

Foto af se El Paso CC med 2.0
Grundlagt i 1959, Museum of Art i centrum af El Paso, Texas Homes Langsigtede udstillinger med meget mere end 5.000 kunstværker. Ud over sine langsigtede samlinger såvel som specielle udstillinger bruger museet ligeledes kunstklasser, koncerter, filmserier, historiefortælling, foredrag samt andre akademiske programmer.

8. El Paso Objektiv Trail

Foto af Shannon McGee CC BY-SA 2.0

En udflugt af El Paso -objektivstien kan udsætte dejlige kunstværker såvel som historie. Begynd på San Elizario Presidio Chapel, derefter Socorro Mission, til sidst Ysleta -missionen, det ældste mål i Texas.

9. El Paso Holocaust Museum såvel som Research Study CenterEl Paso Holocaust -museet såvel som Research Study Center blev oprettet i 1994 af Nazi Holocaust Survivor Henry Kellen. Det var veletableret at informere offentligheden om den nazistiske Holocaust såvel som modstandsbevægelser under 2. verdenskrig.

10. San Jacinto Plaza

Foto af se El Paso CC med 2.0
San Jacinto Plaza er en historisk park omgivet af en række historiske bygninger. Midt på plazaen er en dejlig vand springvand med en alligatorstatue, der mindes den tid, hvor plazaen havde ægte alligatorer i 1960’erne.

11. El Paso kommunal øget have

Denne fantastiske have i hjertet af El Paso er fremtrædende for en utrolig mængde roser, der blomstrer, især når det er deres sæson. De forskellige farver på roser trækker besøgende til fotooptagelse eller bare for at slappe af.

12. Concordia Cemetery

Foto af Allen Sheffield CC med 2.0
Concordia Cemetery er en historisk gravplads i El Paso, Texas. Det er godt forstået for at være den sidste hvileplacering af John Wesley Hardin, en gammel West Outlaw såvel som andre et antal kanonslinger såvel som gamle West -lovmen. Der er mellem 60.000 såvel som 65.000 grave på kirkegården såvel som det eneste sted, der har en kinesisk kirkegård i Texas.

13. El Paso Museum of Archaeology

Foto af se El Paso CC med 2.0
Dette museum sporer forhistorie såvel som kultur for indbyggerne i den højere El Paso såvel som sydvest med forskning, udstillinger samt specielle programmer. Museet har en samling af langvarige arkæologiske artefakter, der afspejler 14.000 års historie såvel som sigter mod at beskytte arkæologiske såvel som antropologiske artefakter.

14. El Paso Museum of History

El Paso Museum of History giver info om de sidste 400 år med historie i USA/Mexico grænseområdet. Gallerier i museumsfunktionen rejser udstillinger ud over en række langsigtede såvel som endda livsstørrelsesudstillinger.

15. National Border Patrol Museum

National Border Patrol Museum har udstillinger, der dækker historien om De Forenede Staters grænsepatrulje, fra det gamle vest, samt WWII. Det har samlinger af våben, malerier, dokumenter, udstyr, fotos, artefakter samt “praktiske” biler som jeep, helikopter, Scarab-båd, snescooter såvel som ATV.

Ting at lave med 3 dage i El Paso, Texas

Dag 1 i El Paso, Texas

Franklin Mountains Specificer Park – El Paso Trip vil ikke være total, hvis du ikke oplever bjerget såvel som ørkenen. Prøv at vandre, cykle såvel som klatring i denne betydningsfulde specificer park. Du kan ligeledes overnatte på campingpladsen.

Dag 2 i El Paso, Texas

Scenic Drive – Ignorer – det allerbedste område for byens dag eller nat.

El Paso Zoo – Kom tæt på naturen lige her i El Paso Zoo. Med forskellige dyr fra forskellige dele af kloden vil du bestemt opdage noget.

Dag 3 i El Paso, Texas

Fort Bliss såvel som gamle Ironsides -museer – hvis du er en historiebuff, er dette det sted at være. En hel del krigsmemorabilia fundet i Fort Bliss.

San Jacinto Plaza – Den historiske stemning på denne plaza er afslappet såvel som afslappende. Omgivet af restauranter såvel som butikker er denne placering bedst til en fritid eftermiddag.

Hvor skal man bo i El Paso, Texas

Hvor skal man bo i El Paso, Texas, hvis du er en backpacker

Kvalitet Inn Flight Terminal East

Comfort Inn Flight Terminal East Hotel findes kun få minutter fra El Paso Worldwide Airport, Juarez, Mexico, Fort Bliss, El Paso Zoo samt El Paso Science Museum. Dette hotel har gratis wifi såvel som gratis varm morgenmad. De tilbyder ligeledes en stor udvendig pool såvel som boblebad.

Pris: starter på US $ 48 + US $ 8,33 skatter samt gebyrer, ikke-refunderbare.

Super 8 af Wyndham El Paso lufthavn

Dette hotel bruger gratis flight terminaloverførselsservice, en restaurant på stedet, en ekstern swimmingpool samt 24-timers fitnesscenter. Rum har en mikrobølgeovn, køleskab samt te samt kaffemager, tv med HBO samt gratis WiFi

Pris: starter på USD 43 + US $ 7,44 skatter samt gebyrer, gratis kontinental morgenmad, ikke-refunderbar.

Hvor skal man bo i El Paso, Texas, hvis du er på et budget

Palace Inn El Paso

Dette hotel ligger 22 km fra El Paso Museum of Art såvel som 25 km fra Sun Bowl Stadium. Indlogningen har gratis wifi, aircondition, et fladskærms-tv med satellitkanaler, en mikrobølgeovn, en kaffemaskine, et brusebad, en hårtørrer samt et skrivebord samt gratis personlig parkering. Ligeledes udstyret med et personligt brusebad med gratis toiletartikler.

Pris: starter til US $ 81 + US $ 14,17 skatter samt gebyrer, gratis kontinental morgenmad, ikke-refunderbar.

Komfort suiter El Paso lufthavn

Hotellet bruger gratis Wi-Fi, en udvendig pool samt et fysisk fitnesscenter. Gæstesuiter har lednings -tv, mikrobølgeovn samt køleskab. Hotel Shuttle Service tilbydes inden for 4,8 km fra Residential Ejendom til at omfatte køb af indkøbscentre, restauranter såvel som andre. Hotellet bruger en gratis morgenbuffet.

Pris: starter til US $ 88 + US $ 15,47 skatter samt gebyrer., Ikke-refunderbar.

Hvor skal man bo i El Paso, Texas, hvis du er på en luksus

Courtyard af Marriott El Paso East/I-10

Courtyard af Marriott El Paso East/I-10 ligger 18 km fra El Paso Museum of Art såvel som El Paso Zoo ligger inden for en 15-minutters kørsel væk. Hotellet har et fysisk fitnesscenter. Alle rum har et fladskærms-tv, mikrobølgeovn, kaffemaskine samt køleskab, opholdsområde, personlig badeværelse samt hårtørrer. Vaskeri og en komfortbutik tilbydes til gæster.

Pris: starter på US $ 119 + US $ 20,82 skatter samt gebyrer. Gratis annullering, ingen forudbetaling.

Hampton Inn & Suites El Paso/East

Dette hotel har airconditionerede gæstepladser med gratis wifi, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, personlige badeværelser samt hårtørrer. Det har ligeledes et fysisk fitnesscenter på stedet, bagageopbevaring samt vaskeri. Hotellet ligger 18,2 km fra El Paso Museum of Art.

Pris: starter ved US $ 166 + US $ 29,06 skatter samt gebyrer, gratis morgenbuffet, gratis aflysning, ingen forudbetaling.

Hvor skal man spise i El Paso, Texas

Carlos & Mickey’s

Serverer regionalt køkken, mexicansk, sydvestlig, latin, spansk, vegetarvenlige retter. Hvis du kan lide at prøve autentisk mexicansk mad, er denne restaurant til dig.

Driftstider; Sol – lør 11:00 – 22:00
Adresse: 1310 Magruder El Paso, El Paso, TX 79925

L&J Cafe

Serverer mexicansk, sydvestlige såvel som latinske retter. Denne restaurant er en af de mest fremtrædende spisestuer. Almindeligvis flokkes det af lokalbefolkningen såvel som besøgende til deres regionale mad såvel som drikkevarer.

Driftstider

Sol-Wed 9:00-21:00

Thu-lør 9:00-22:00

Adresse: 3622 E Missouri Ave, El Paso, TX 79903-4421

Zinos græske & Middelhavskøkken

Serverer Mellemøsten, Middelhavet, vegetarvenlige retter. Hvis du higer efter græsk mad, anbefales denne restaurant ekstremt.

Driftstider

Sol 12:00 – 20:00

Man -thu 11:00 -20:00

Fre – lør 11:00 – 21:00

Adresse: 7040 N Mesa ST, Suite H, El Paso, TX 79912-3667

Sådan går du til El Paso, Texas fra Storbritannien

Via British Airways (en måde)

*Fra LHR London Heathrow til CDG Paris Charles de Gaulle

Via Norwegian

*Fra CDG Paris Charles de Gaulle til Denver International

Via Southwest Airlines

*Fra Denver Worldwide til Elp El Paso International

Billetpris: $ 494

*Priserne kan ændres.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *