10 fineste ting at udføre i Milos, Grækenland [med foreslåede ture]

10 fineste ting at udføre i Milos, Grækenland [med foreslåede ture]

Planlægger du at rejse til Milos, Grækenland snart? Tjek vores forslag nedenfor om de ting, der skal optræder i Milos med foreslåede ture!

Foto af Emma Van Sant på Unsplash
En af de mest markante øer i Grækenland. Milos er en vulkansk ø, der findes i Det Ægæiske Hav. På grund af dets juvelfarvede farvande forstås Milos (eller Melos) populært som ”øens farver”. For dem, der ønsker at bruge deres flugt en afslappet, er dette det allerbedste sted at være, da Milos er unikt såvel som uspoleret på nøjagtigt samme tid.

Andre artikler, du kan læse:

De 10 fineste alt inklusive resorts såvel som hotel i Grækenland

10 fineste ting at optræde i Lefkada, Grækenland [med foreslåede ture]

7 bemærkelsesværdige ting at udføre i Athen, Grækenland

5 grunde til, at vi måske online lykkeligt nogensinde på Kreta, Grækenland!

DIY rejseguide -serie: 11 dage tjekker Grækenland

Indholdsfortegnelse

Liste over fineste ting at udføre i Milos, Grækenland

1. Sarakiniko Beach
2. Kleftiko Beach
3. Kirkelig Museum of Milos
4. Firopotamos Beach
5. Ancient Roman Theatre – Milos
6. Milos Mining Museum
7. Tsigrado Beach
8. Gamle svovlminer
9. Paliochori Beach
10. Venetiansk slot Milos
11. Opdag logi i Milos, Grækenland
Hvor skal man bo i Milos, Grækencebudget Hotel
Luksushotel

Sådan rejser du til Milos, Grækenland fra London

Liste over fineste ting at udføre i Milos, Grækenland

1. Sarakiniko Beach

Foto af Graeme Churchard CC med 2.0
Enhver, der går til Milos, forstår på forhånd, at Sarakiniko er den strand, de burde gå til. Snehvide klipper med forskellige former mod en lyse blå himmel er bare dejlige såvel som en øjeblikkelig drøm. Du kan forestille dig, at du er i ørkenen. Dette er, hvad denne distinkte placering ser ud som, at du burde se på Milos.

Foreslået turné: Milos Island: Boat Cruise med morgenmad såvel som frokost

2. Kleftiko Beach

Foto af Julien Maury Public Domain Mark 1.0
Foruden Sarakiniko er Kleftiko det andet højdepunkt i naturen på øen Milos, som virkelig har meget at tilbyde. Det er dog meget meget mere udfordrende at nå Kleftiko. Denne naturlige charme kan kun nås med båd. Kleftiko er en samling af klipper såvel som huler, Fjern vandet inviterer dig til at snorkle! Absolut værd at se.

Foreslået turné: Kleftiko heldags sejlcruise med snorkling og frokost

3. Kirkelig Museum of Milos

Foto af Nikos Niotis CC BY-NC 2.0, den pragtfulde kirke i den hellige treenighed fungerer som et kirkelig museum. En lille kirke med et museum, der skjuler en fremragende religionshistorie. Der vil du opdage koncentrerede kirkelige relikvier fra den sene byzantinske æra.

4. Firopotamos Beach

Foto af David T på Unsplash
En ekstremt idyllisk bit placering med fiskerehuse, et lille kapel samt ruin. Ekstremt god til at tage fotos eller svømme. Stativet er dog ikke stort har et smukt, usædvanligt baggrund indlejret i den lille fiskerlandsby. Lige her kan du svømme godt ud og have en fantastisk udsigt over stedets hvide hjem.

5. Ancient Roman Theatre – Milos

Foto af Graeme Churchard CC af 2,0 Denne gamle romerske biograf blev udviklet i det 3. århundrede f.Kr. Udviklet af indbyggerne i byen Klima. Efter at have været ødelagt blev biografen genopbygget på et senere tidspunkt og holdt ca. 7.000 tilskuere. Nogle ophold af dette kan stadig ses i dag. Der er endda rutinemæssige musikbegivenheder her. I øvrigt var Venus de Milo -webstedet ekstremt tæt. A skal for dem, der tænker på historie!

6. Milos Mining Museum

Alle mineralsten på øen udstilles såvel som forklaret her. Milos Mining Museum er et lille moderne museum efter græske standarder, der giver et resumé af de mineraler, der blev opdaget på øen såvel som minedriftens historie. Der er en lydguide med hovedtelefoner på en række sprog. Museet er moderne såvel som et besøg værd.

Foreslået turné: Milos: Geology & Volcano Half-Day Morning Tour

7. Tsigrado Beach

Foto af Kostas Limitsios CC med 2.0
Du kan integrere din rejse til Tsigrado Beach med en se til Firiplaka Beach, da disse 2 strande er tæt på enhver anden. Nedstigningen til stranden er virkelig lidt eventyrlysten såvel som ikke helt sikker. Men når du kommer dernede, vil du blive belønnet med en dejlig strand med krystal fjerne vand!

Foreslået turné: Milos: Kajakrejse til Tsigrado samt Gerakas Beach

8. Gamle svovlminer

Der er meget at finde lige her såvel som gode tilbud af billedmuligheder. Absolut ikke at gå glip af under en ferie i Milos. Det er et fortryllet sted, der husede en gammel svovlmine, der blev forladt i 1956, men tiden ser ud til at være stoppet. Uanset hvad der blev som det var, da det var i drift. Det bedste er dog, at det er i en fantastisk beliggenhed.

9. Paliochori Beach

Foto af Graeme Churchard CC med 2.0
Meget dejlig forlænget bugt med et par trunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *