7 ting at udføre i Vatikanstaten [med forslag til helt gratis aktiviteter såvel som placeringer at besøge]

7 ting at udføre i Vatikanstaten [med forslag til helt gratis aktiviteter såvel som placeringer at besøge]

Er det en by, eller er det et land? Det kaldes ofte Vatikanets by, men i virkeligheden er det et land. Faktisk forstås det at være det mindste land i verden med et landområde, der ikke overstiger 1 kvadratkilometer. Det er så lille, du kan endda i form det inde i New Yorks Central Park!

Foto af Gary Campbell-Hallcc med 2.0
Vatikanstaten forstås at være sædet for den katolske kirke i Rom såvel som styres af Holy See eller med andre ord, er under paven. På trods af sin lille størrelse sammenlignet med mange lande opfylder Vatikanet alle otte krav, hvor det skal tænkes som et land.

Foto af Alex Ranaldi CC BY-SA 2.0
Men hvad er der netop at gøre, mens du går på Vatikanet? Uanset om du er en katolik, der går på en religiøs tur til centrum af kirken, eller bare en almindelig, gammel besøgende, der ønsker at udforske, vil du helt sikkert opdage nogle interessante ting at gøre rundt om i verdens mindste land.

Indholdsfortegnelse

1. Forundre dig over det sixtinske kapelloft
2. Tjek Vatikanmuseer
3. Gå en tur rundt i Vatikanstaten om natten
4. Vær en del af det pavelige publikum
5. Se inde i Vatikanets Necropolis såvel som grotter
6. Undersøg Vatikanets haver
7. strejfer rundt i gamle Rom -strukturer
8. Opdag logi i Vatikanstaten, Italien
Hvor skal man bo i Vatikanstaten for at bo i Vatikanstaten, hvis du er en backpacker
Hvor skal man bo i Vatikanstaten for husholdninger eller par
Hvor skal man bo i Vatikanstaten, hvis du vil have luksus

Ofte stillede spørgsmål

1. Forundre dig over det sixtinske kapelloft

Foto af Matthew Riley CC med 2.0
Malerierne i loftet i det sixtinske kapel sætter det på kortet som et af de mest smukke kapeller såvel som kirker i den romersk -katolske kirke rundt om i verden. Malet af den fantastiske kunstner Michaelangelo i omkring 3 år, forstås kapellets loft for at være en af de væsentlige figurer, når det vedrører renæssancekunst. Et par af de billeder, du vil anerkende i loftet, kom fra Genesis Book, ud over et par af de mest kendte profeter i Bibelen.

Foreslået turné: Få dig selv en guide til at hjælpe dig med at forstå alle de fantastiske malerier, der vises i loftet.

2. Tjek Vatikanmuseer

Foto af Gary Campbell-Hall CC med 2.0
Så lidt som Vatikanet er, det er her verdens største museum fuld af artefakter indsamlet af de paver, der havde plads i Holy See gennem århundrederne, er. Artefakterne inkluderer velkendte romerske skulpturer såvel som renæssancekunststykker. Utallige disse museumsstykker tilbydes for besøgende at se inde i museets gallerier.

Foreslået turné: Undgå den lange række besøgende samt få en afsløring af billetmetode forud for din gå til for at spare tid.

3. Gå en tur rundt i Vatikanstaten om natten

Foto af Pawel Pacholec CC med 2.0
Vatikanstaten er allerede fantastisk som det er, men det er ligeledes et syn at se komme om natten. Du får en anden fornemmelse af hele placeringen, der ser alt op i lys mod Italiens mørke himmel, for ikke at nævne det rolige miljø, det bringer, når mængden allerede var spredt om natten. Du kan gå rundt såvel som at inspicere dets mange velkendte vartegn som Borgia Apartments, Rafael-værelserne samt mere.

Foreslået turné: Se dig omkring dette UNESCO-noterede sted med en lille gruppe ligesindede besøgende ved at deltage i denne organiserede turné.

4. Vær en del af det pavelige publikum

Uanset om du er en romersk -katolik eller bare en let rejsende, der strejfer rundt i området, ville det være en spredning at gå til Vatikanet såvel som ikke være en del af det pavelige publikum. Deltag i paven, kardinaler såvel som adskillige mennesker fra hele verden, når de synger salmer, tjekket homilier såvel som bede om velsignelser. Dette forekommer typisk på St. Peters Square eller Nervi Hall, alt efter hvad der blev arrangeret på det tidspunkt.

Foreslået turné: Fordi dette kan være en ganske pakket affære, er det altid finest at få en guide til at hjælpe dig med at manøvrere med mængden lettere.

5. Se inde i Vatikanets Necropolis såvel som grotter

Foto af Abir Anwar CC med 2.0
Som et sted, der styres af den katolske kirke i lang tid nu, endte Vatikanet ligeledes med at blive den sidste hvileplacering af et antal paver, der havde overtaget funktionen gennem årene. Dette område kaldes grotterne, hvor begge paver, konger, dronninger såvel som gamle helgener er begravet. Der er ligeledes endnu en gravplads for gamle hedninger såvel som kristne kaldet Necropolis, der går bedst ned under den velkendte grotte.

Foreslået turné: Denne spring-line tur til både grotte såvel som Necropolis tilbyder dig med støtte, så du let kan gå rundt i området.

6. Undersøg Vatikanets haver

Foto af João Trindade CC med 2.0
Vatikanets haver er en frodig, miljøvenlig park, der dækker meget mere end halvdelen af tællingenRy såvel som er af paven. Haverne blev udviklet omkring renæssancen såvel som barokalder såvel som springvand såvel som skulpturer spredt overalt. Du kan falde med placeringen, hvis du søger efter et meget mere afviklingsområde at bo på under din turné.

Foreslået turné: Vatikanets Gardens er en personlig tur, men du kan helt sikkert få få adgang til ved at deltage i en gruppetur.

7. strejfer rundt i gamle Rom -strukturer

Foto af Paul Kelley CC med 2.0
Da du allerede er i Vatikanet, kan du bruge din opholdstid til Rom såvel som at tjekke de gamle strukturer i byen. Alle af os forstår nøjagtigt, hvordan byen er fuld af historiske områder, der hjalp til at forme vores samfund til, hvad det er i dag. Du har bestemt gode tilbud af sjov at gå til gamle ruiner såvel som at forstå meget mere om historien.

Foreslået turné: Inspicér de mest kendte ruiner som Palatine Hill, hvor du kan strejfe rundt i det kejserlige palads eller det romerske forum, der fungerede som et centrum i gamle tider med denne turné.

8. Opdag logi i Vatikanstaten, Italien

Hvor skal man bo i Vatikanstaten

Hvor skal man bo i Vatikanstaten, hvis du er en backpacker

Camping Village Roma

Pris: Inspicér omkostningerne her

Timer: Indtjekning fra 14:00

Stil: Moderne

Star: 4 -stjernen

Placering: Gennem Aurelia 831, Aurelio, 00165 Rom, Italien

Booking: Booking.com, Agoda

Forstå meget mere om Camping Village Roma med anmeldelser.

Hvor skal man bo i Vatikanstaten for husholdninger eller par

Dufthotel St. Peter

Pris: Inspicér omkostningerne her

Timer: Indtjekning fra 14:00

Stil: Moderne

Star: 3 -stjernen

Placering: Gennem Di Monte del Gallo 36, Vaticano Prati, 00165 Rom, Italien

Booking: Booking.com, Agoda

Forstå meget mere om Camping Village Roma med anmeldelser.

Hvor skal man bo i Vatikanstaten, hvis du vil have luksus

H’all skræddersyet Roma

Pris: Inspicér omkostningerne her

Timer: Indtjekning fra 14:00

Stil: Moderne

Star: 5 -stjernen

Placering: Gennem Giuseppe Pisanelli 25, Vacation Home Borghese Parioli, 00196 Rom, Italien

Booking: Booking.com, Agoda

Forstå meget mere om Camping Village Roma med anmeldelser.

Ofte stillede spørgsmål

1. Præcis hvordan får jeg et visum til Vatikanstaten?

Her er nogle gode nyheder: Du kræver ikke et separat visum for at rejse til Vatikanet. Hvis du har et Schengen-visum, vil du være i stand til at gå til bystaten, på trods af at det ikke er en del af Schengen-regionen såvel som EU.

2. Er det risikofri at rejse til Vatikanstaten?

Så meget som det tænkes på en hellig placering på grund af at det er en vigtig by for den katolske kirke, har Vatikanet også sin rimelige andel af sikkerhedsadvarsler. Nogle nyhedswebsteder har rapporteret, at folk besvimer, mens de falder i henhold til attraktioner i fortiden, så sørg for, at du er fysisk forberedt på at modstå lange køer, hvis du planlægger at besøge. Pickpocketing såvel som tyveri er ligeledes en ting, fordi denne placering altid køres med turister overalt.

3. Er det dyrt at gå til Vatikanstaten?

Hvis du planlægger at gå til Vatikanet, har du ikke rigtig meget at bruge på, bortset fra optagelse på placeringer som Vatikanets museer, som vil udgift dig en typisk på $ 40, afhængigt af hvilket bundt du gerne vil booke. Du kan ligeledes gå til museerne den sidste søndag i hver måned, hvis du vil komme gratis ind, dog kom tidligt.

Der er andre placeringer såsom St. Peter’s Square såvel som basilika, der er tilgængelige for offentligheden uden omkostninger, medmindre du også planlægger at inspicere basilikaens kuppel.

For indkvartering er der snarere et par omkostningseffektive valg, der er bedst uden for Vatikanet, i Rom. Bare sørg for at planlægge din gå til passende, så du kan score et fantastisk fund. Hvad angår mad, er et forslag, at du skal spise, før du kommer til Vatikanet for at spare på dit budget.

4. Præcis hvordan flyver jeg til Vatikanstaten fra Manila?

Der er en hel del store flyselskaber, der flyver regelmæssigt Rom-Manila-stien. Du vil mange sandsynligvis lande ved Leonardo da Vinci Flight Terminal ved din ankomst, som er omkring 30 minutters kørsel til Vatikanet.

Der er ingen direkte fly, der går til Rom fra Manila, men du kan komme i forbindelse med at forbinde flyvninger med mellemlandinger i større byer som Singapore, Hong Kong, Doha såvel som mere.

5. Hvornår er det allerbedste tidspunkt at gå til Vatikanstaten?

Hvis du vil inspicere Vatikanet i løbet af sine off-speak-sæsoner, kan du planlægge en gå til omkring vinteren, eksklusive jul såvel som nytårssæson. Dette indebærer, at du vil opdage mængden mindre fra slutningen af november indtil februar.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *