7 ting, du skal medbringe din bil til en stressfri familietur

7 ting, du skal medbringe din bil til en stressfri familietur

Den tid til den tur, du har planlagt i flere måneder, er endelig ankommet. Du og din familie sidder let i bilen, seværdighederne sparker tilbage, og den fantastiske brise kærtegner forsigtigt dine kinder. Der er et smil på alles ansigt, da destinationen og løftet om en charmerende tid er lige foran dig.

Og så er du klar over – du glemte at bringe noget vigtigt for turen! Rejsen bliver uventet til en stressende affære; Smilene er væk, og skuffelsen er i luften, hvilket får dig til at ønske, at du bare blev hjemme. For at forhindre dette i at ske, har vi forberedt dette indlæg, der skal hjælpe med at sikre en behagelig rejse til dig og din familie. Tænk på det som en slags tip, som du skal søge råd fra med før du forlader, i køb for at sikre dig, at du ikke har glemt noget.

4 ting at have i din bil til familien

Noget at narre

Uanset om du planlægger at stoppe og spise et måltid undervejs, skal du altid have noget at spise i bilen.

Selvfølgelig behøver du ikke medbringe et måltid med filet Mignon eller Chateaubriand, men at have nogle snacks eller frugt vil være en stor øjeblikkelig løsning, i tilfælde af at nogen bliver sultne, og du ikke kan stoppe nogen steder for at spise. Og at have en slikbar eller to (eller fem) vil være gavnlige, hvis nogle af passagererne har lavt blodsukker.

Kolde drikke til varme sommerdage

Ligeledes skal du ikke glemme at medbringe noget vand eller sodavand. Manglen på drinks i bilen vil sandsynligvis gøre alle irritable, og der er ikke behov for, at det kan ske.

Den nærliggende sommer vil være varmere end det har været i årevis, og en flaske fantastisk forfriskning vil helt sikkert komme godt med. I et ekstremt tilfælde kan du også blive dehydreret, men ikke hvis du bringer nok kold, flydende godhed i bilen med dig.

Medicin

Hvis du eller nogen i din familie lider af en medicinsk tilstand, vil det at glemme at bringe medicinen ikke være god, for at sige det mildt.

Men selv hvis du ikke lider af nogen bestemt tilstand, er det altid en god ide at have medicin til at lindre en mulig hovedpine eller bevægelsessyge. Ikke kun vil din familie føle sig meget mere behagelig, men du vil også undgå at skulle rense pletter fra dine sæder.

En spilplan

Afhængig af længden af rejsen, har du muligvis let brug for noget for at give tiden. Dette kan være en musik-cd, en mobil videospilskonsol som Nintendo Switch eller blot bevidstheden om et fantastisk spil, du kunne spille.

For eksempel er det altid en sjov tid at prøve at gætte en populær person, som nogen tænkte på ved at stille en række spørgsmål, indtil de kommer til det endelige svar.

3 ting at have i bilen til selve bilen

En fuld gastank

Det er meget fordelagtigt at altid være opmærksom på den mængde brændstof, du har tilbage. Og ikke kun i starten af rejsen, men også hvert skridt på vejen. Det kan ske, at du får for optaget af alle de andre rejsearrangementer, så glem ikke at fylde din gastank. Du har brug for det, uanset hvor din destination er.

Hvis du ikke kontrollerer dit brændstofniveau regelmæssigt, ville det ikke være usædvanligt, hvis du blev strandet et eller andet sted undervejs. Efter at have ventet på, at nogen skal trække din bil, tager du sandsynligvis til den nærmeste busstation for at tage bussen hjem.

Bildokumenter

Sørg for, at du har medbragt alle bilrelaterede papirer, du muligvis har brug for. Kørelicens, bilregistreringsdokument, bedste rejseforsikring. Du ved aldrig, hvornår du bliver stoppet af den rutinemæssige politiinspektion, eller, Gud forbyde, du kan være involveret i en bilulykke. At have alle relevante papirer vil forberede dig, i det mindste noget, til sådanne ubehagelige situationer.

Og sørg for, at dine pas er i bilen, før du rejser, hvis du rejser til udlandet. Grænsen er det sidste sted, hvor du vil huske, at dine pas faktisk stadig sidder glemt på dit stuebord.

Elektrisk biloplader

Endelig, i tilfælde af at rejse i en elbil, har du brug for opladeren. Du kan også forberede noter på de steder undervejs, hvor du kan oplade dit køretøj. Planlægning af din rute i henhold til sådanne steder giver dig mulighed for aldrig at bekymre dig om at løbe tør for energi på vejen.

Afhængig af den slags oplader og modellen på dit køretøj, vil den tid, der er nødvendig for at oplade bilen, variere, hvilket er et andet aspekt, der vil påvirke dine rejseplaner.

Hav det godt

Og med det har vi dækket alle de meget mere generelle ting, du muligvis har brug for i din bil til en sparke -familietur.

Sidst men ikke mindst, siger det sig selv, at du skal fylde bilen med nogle positive vibrationer, som er lige så afgørende som alt, hvad vi har påpeget (okay, undtagen medicinen). Vi ønsker dig en pragtfuld tur!

Funktion af fotokredit:

Relaterede

Top 5 komfortable brugte biler, du kan få til en familie road tripif, du skulle gå på et kryds-null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *