Undersøgelse af Albuquerque, New Mexico

Undersøgelse af Albuquerque, New Mexico

Vores husstand kan lide Albuquerque Worldwide Balloon Fiesta. Men siden vi de tidlige morgen såvel som aktiviteter på aftenen, har vi ikke udforsket Albuquerque så meget som vi vil.

Vi bad Vera Marie Badertscher*, en professionel i området, om at give os et par af hendes foretrukne husholdningstips. Vera har rejst til Albuquerque mange gange, især da hun såvel som Charnell Havens undersøgte livet til Quincy Tahoma (1917-1956), en Navajo, der levede en masse af sit liv i New Mexico.

Undersøgelse af Albuquerque, New Mexico

Risikoen med at starte en husholdningsvej i Albuquerque er, at dine unge ikke ønsker at forlade byen. Jeg forstår virkelig ikke en by mere, der har som masser af husholdningsvenlige attraktioner. Så her er en by road trip, der kun tager en kort afstand nord såvel som vest fra Albuquerque.

Coronado specificerer monument

Lidt nord for byen på I-25 kommer du til Bernallilo (Burn-a-lee-oh). Det nærmeste Coronado-monument giver unge en chance for at forestille sig at være en spansk erobrer, men vores blev ligeledes fascineret af chancen for at klatre ned i en bragt antik kiva (centrum for religiøse ritualer). Inde i besøgscentret ser du reproduktioner af de originale vægmalerier fra Kuaua (Kwah-Wah) Pueblo, hvor Coronados soldater campede i et antal uger i 1540.

Hvis du er i Bernallilo omkring frokosttid, skal du stoppe på den primære gade (som bruges til at være sti 66) på Variety Cafe, en restaurant, der har noget for enhver smag. Prøv – held og lykke! – For at modstå at få et par af deres saftige desserter, der vises i en glassituation af pengestyret, til snacking senere.

Sandia højde sporvogn

Fra under jorden svæver vi 2,7 miles op ad Sandia Mountain på verdens længste sporvogn for en Eagle’s øjenbillede af Rio Grand Valley. Gå tilbage mod byen såvel som Tag I-25-udgangen markeret Tramway Road, såvel som at tage sporvognen til toppen af ​​bjerget. Hvis unge opdagelsesrejsende stadig tror på Coronado, kan de forestille sig bygningerne nedenfor samt foto et langt tog med soldater, der trask langs floden. Der er en afslappet buffet øverst, ud over et fortolkningscenter for at bestemme den ekstremt forskellige flora, du vil se lige her i stedet for nede i Desert Valley.

Balloon Museum

Efter vores bjergudflugt, tilbage på I-25, gik han ind i byen igen, men en meget mere stopper os, før vi kommer så godt langt. Anderson-Abruzzo Albuquerque Worldwide Balloon Museum leverer gode tilbud af hands-on såvel som sit-inder-udstillinger, der giver en smag af skyhøje i en af ​​disse livlige balloner. Ballonfejringen, der blev afholdt hver i den tilstødende ballonpark, satte virkelig Albuquerque på turistkortet.

Downtown

Efter ballonmuseet er vi til sidst på vej ind i centrum af byen, men i stedet for at tage den 2. store motorvej, der krydser Albuquerque-øst til vest I-40, tager vi udgangen til Central Avenue. Denne gade er parallel med en del af den gamle sti 66-sti (senere erstattet af den større, dårligere I-40). Ud over lige her såvel som der vil du se spor af “Moder Road”, ligesom 66-spisestuen på Central, et must-stop spiseplads for husholdninger på vejen. På den anden side af det lille centrum i centrum begynder du at se en-etagers moteller, nogle med tårnhøje neonindikationer, der er tilbage fra glansdagene. (Se logi for en af ​​dem)

Gammel by

Vi vil altid tilbringe et par timer på at vandre rundt på plazaen i den gamle bydel nær krydset mellem centrale såvel som Rio Grande Boulevard. Butikkerne er forskellige såvel som sjove og ser på amerikansk indisk kunst såvel som mexicansk import. Eller du kan få indiske modesmykker fra Pueblo såvel som Navajo -indianere, der sidder på tæpper, der er stilt op på fortovet. Stor mexicansk mad kan opdages på en række steder (se spisning). Men mens du er i dette område, skal du ikke gå glip af Pueblo Cultural Center et par blokke væk på 12th Street. Dette museum, der drives af den nordlige New Mexico Pueblos, er en ekstremt børnevenlig introduktion til endnu en kultur såvel som en stor grunning til en senere se til en levende Pueblo. I weekenderne dører forskellige stammer danser på museets indre plaza (eller inde i dit hjem, når vejrforholdet bliver dårligt.) Og mor, lige mellem os, er Pueblo Cultural Center et fremragende sted at shoppe for autentiske indiske smykker, gryder såvel som kurve.

Albuquerque Biological Park

Når du bliver til Auto Parking Meget (fra Central såvel som New York Avenue), ser du akvariet på din venstre side såvel som den botaniske have til højre. Du tynger til akvariet, springer dog ikke til den sidste tanke om, at unge vil være trætte af en masse planter i den botaniske have. Vi nød et antal mennesker, der brugte fjernstyringsgadgets til at styre designbåde omkring en stor dam, såvel som var begejstrede for designtogdesignet, der dækker megetnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *