Skal du bruge en Diva Cup?

Skal du bruge en Diva Cup?

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Kære mandlige besøgende af eventyrlystne Kate: Jeg kan godt lide dig, jeg værdsætter dig, du udgør en tredjedel af mit publikum, men mens jeg forstår, at du nyder mange af mine kvindelige orienterede stillinger, vil dagens udgivelse ikke være underholdende for dig.

Hvis du er en fyr, foreslår jeg, at du indhenter en sjove vintage -udgivelse i stedet: ligesom natten, jeg styrtede Vanilla Ice’s scene, eller da jeg var en ekstra i en virkelig fattig tysk film eller ganske meget noget på den for nylig redone Finest of the Blogside.

Virkelig. Dagens udgivelse er ikke noget for dig. Hav en fantastisk weekend såvel som jeg ser dig mandag.

Det hele begyndte med en samtale, jeg havde i går aftes, mens jeg var ved middagen med mine venner Beth såvel som Gayle. Gayle talte om sit kommende talende engagement.

Kate: ”Det er fantastisk. Jo mere du taler, jo mere vil de bede dig om at tale, såvel som da begynder du at få betalt for at tale. ”

Gayle: “Får du betalt for at tale?”

Kate: “Nogle gange.”

Beth: “Fik du betalt for at tale på kvinderne på rejsemødet?”

Kate: ”Nej, men jeg fik en tur-retur flyvning fra Guatemala såvel som et hotelplads såvel som noget swag. såvel som en divacup. ”

Beth såvel som Gayle: “Hvad er en Diva Cup?”

Kate: “Du har aldrig hørt om Divacup?”

Beth såvel som Gayle: “Nej.”

Kate: ”Det er en genanvendelig silikone menstruationskop. Det er fantastisk. Det sparer dig så mange penge. ”

Beth såvel som Gayle: “….”

Kate: ”Det er fantastisk! Helt seriøst! Det er perfekt til rejser, fantastisk til miljøet, såvel som du aldrig behøver at købe tamponer igen! ”

Beth såvel som Gayle: “….”

Kate: ”Og du bliver brugt til det. Det føles som intet. ”

Beth: “Har du det med dig?”

Kate: “Um, ja. inde i mig.”

Og så begyndte en lang, dybdegående samtale om menstruationskopper samt hvorfor de rocker. Vi havde en så fantastisk tale, jeg besluttede, at det er til sidst på gang, jeg taler om Diva Cup.

Første ting først: Denne udgivelse er ikke en betalt reklame – dette er bare et produkt, som jeg bruger såvel som ekstremt meget. Jeg har været en Diva Cup -individ i næsten fem år nu. Jeg startede lige før jeg holdt op med mit job for at rejse verden i 2010 såvel som har brugt et lige siden.

Skønt jeg i rentesatsen for fuld afsløring modtog en gratis Diva Cup i min swag -taske på Women in Travel Summit. Ingen bad mig om en anmeldelse; Ingen forventer en gennemgang; Jeg er ikke blevet kompenseret; Jeg har aldrig engang talt med nogen i deres firma.

Hvorfor skal jeg bruge en menstruationskop?

Der er masser af fordele ved at bruge en silikone menstruationskop, hvad enten det er en diva cup eller en mere art, både som en dame såvel som som en rejsende.

1) Det sparer dig masser af penge.

Hvis du plejer en Diva Cup ordentligt, kan den vare i årevis. Præcis hvor mange penge vil du bruge på tamponer såvel som puder på den tid? I det mindste quintuple, hvad du ville betale for en Diva Cup, såvel som det er, hvis du er superøkonomisk.

2) Det er fantastisk for miljøet.

Tænk på hvor mange tamponer såvel som puder, du bruger om et år. Forestil dig en kæmpe bunke. Billed kvinder over hele verden med lige store mængder affald. Billede nu, hvis denne spredning aldrig eksisterede.

3) Ikke mere pakning tonsvis såvel som tonsvis af tamponer.

For ikke at nævne tamponer af forskellige absorptioner. Bare en kop i sin bit taske så godt som du er god til at gå.

4) Du behøver ikke at bekymre dig om at opdage tamponer i et fremmed land.

Ikke mere i sidste øjeblik googling for at opdage, om du kræver at fylde op på en stor kasse, før du dukker op på Sri Lanka eller Laos eller Nicaragua.

5) Du kan bære en kop i længere tid, end du kan bære tamponer.

Menstruationskopper holder meget mere væske end en grundlæggende tampon gør. De fleste tamponproducenter foreslår at bruge tamponer i højst otte timer, mens du kan bære en menstruationskop til 12. Du kan ligeledes indsætte det i forvejen, når du forventer, at din periode starter.

Hvilket bringer os til vores næste vare …

6) Nul fare for toksisk choksyndrom.

Toksisk choksyndrom er en potentielt dødbringende sygdom, der kan være resultatet af at bruge tamponer såvel som længe, men det er ikke en faktor med en menstruationskop.

7) Ingen ekstrem tørhed før sex.

Hvis du er din partner, har sex i din periode, vil du være tørretumbler end Sahara, når du trækker din tampon ud. Brug af en menstruationskop holder tingene glatte på alle de rigtige steder.

Er det ikke groft?

Ikke rigtig. Uanset om du bruger tamponer eller puder, har du beskæftiget dig med din periode i lang tid så godt som du forstår, hvordan det ser ud.

Er det svært at indsætte?

Jeg vil ikke lyve – det tager lidt at blive brugt til at begynde med. Det vil tage en række forsøg, før du kommer ind i en rytme, så vær venlig ikke at blive afskrækket i starten.

Fordi dine allerførste par forsøg bliver ramt eller glip, foreslår jeg at bruge en trusseforing.Første par gange prøver du en kop.

Hvordan indsætter du en diva cup?

Tag koppen, knib kanterne sammen, såvel som fold den i halvdelen op, indtil den ligner en u, som afbildet ovenfor. Indsæt koppen inde i dig selv, så vidt den vil gå, slip kanterne, samt rotere den i en cirkel op, indtil den udspiller sig i sin typiske form. Denne rotation udvikler en tætning.

Hvis du har skubbet det langt nok, føler du det ikke, ligesom en tampon.

Hvor ofte ændrer du en menstruationskop?

Du kan bære en menstruationskop i op til 12 timer, hvilket er rart – du kræver kun at ændre den to gange om dagen. Jeg ændrer det, når jeg er om natten, såvel som om morgenen.

Hvordan tager du en diva cup ud?

Nå ind, klem bunden af koppen forsigtigt såvel som træk den ud. Hæld blodet i toilettet, ryd dig op såvel som vaskeri koppen.

Du kan vaske koppen med blid sæbe som due eller købe en flaske Diva Wash, som er specielt formuleret til Diva Cup.

Lækker menstruationskopper?

Hvis det bruges korrekt, lækker menstruationskopper ikke mere end en tampon, hvilket sjældent er. Jeg anbefaler dog, at du først bærer en trusseforing med den, bare i situation tager det et par forsøg, før du indsætter den korrekt.

Kan du bære en diva cup eller anden menstruationskop, mens du svømmer?

Absolut. Så godt du kan træne, tage bade, vandre eller gøre noget andet, som du normalt ville gøre.

Kan du bære en diva cup under sex?

Jeg vil ikke oplyse, at det er umuligt, men jeg ville ekstremt afskrække at bruge en divacup under sex på grund af dysen i slutningen.

Kræver du for at blive størrelse til Diva Cup?

Nej. Det fås i to størrelser: Design 1 er til kvinder, der ikke har leveret fødsel, model 2 er til kvinder, der har leveret fødsel.

Er der andre mærker udover Diva Cup?

Ja der er! Moon Cup, Lunette og Dutchess Cup er et par af de andre mærker.

Jeg kan ikke tale med deres effektivitet, da jeg kun har brugt Divacup.

Hvor kan jeg købe en diva cup til billig?

Det er billigste på Amazon. $ 27,99 for design 1, $ 28,64 for design 2.

Takeaway

Diva Cup revolutionerede nøjagtigt, hvordan jeg håndterer min periode under mine rejser, hvilket sparer mig snarere lidt penge såvel som at hjælpe atmosfæren i processen. Jeg motiverer ekstremt alle kvindelige rejsende til at give det et forsøg.

Dette er ikke en reklame så godt som jeg ikke blev kompenseret for denne udgivelse – jeg elsker bare min Diva Cup og ønskede at komponere om det. Imidlertid indeholder denne udgivelse tilknyttede links. Hvis du vælger at købe med disse links, får jeg en lille provision uden ekstra omkostninger til dig, hvilket vil hjælpe med at reducere de stigende omkostninger ved at køre dette websted. Tak!

Har du nogensinde brugt en menstruationskop? Hvis ikke, ville du prøve en? Del væk!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *