Cuba rejseguide til filippinere og britiske pasindehavere

Cuba rejseguide til filippinere og britiske pasindehavere

(bortset fra nogle visse visum- og rejseoplysninger til mine kolleger filippinere, gælder dette indlæg for enhver nationalitet!)

Vi hævder ikke at være eksperter på Cuba, da vi kun havde en uge, der tjekker dette smukke land. Vi ønskede dog at dele vores oplevelse af britiske og filippinske rejser til Cuba samt gavnlige Cuba rejseoplysninger for eventuelle nationaliteter. Så her er mine ideer til medbritiske og Filippinske pasindehavere, der planlægger at rejse til Cuba.

I denne artikel taler jeg om følgende emner:

Andre artikler, du kan læse:

Bedste hoteller i Havana, Cuba – billig, mellemtone og luksus

Liste over de bedste hoteller i Cuba

Cuba Ferierer Visa til britiske borgere – Visa Guide for British Citizen

10 bedste retter, du skal prøve i Havana, Cuba

1. Sådan får du et cubansk visum eller feriekortet til Cuba – UK og Philippines Pas (Krav, omkostninger og proces)

2. Hvordan booker man fly til Cuba, og hvilke flyselskaber skal man bruge? (Liste over alle flyselskaber, der flyver til Cuba)

3. Hvor mange penge skal du tage til Cuba? Hvilken valuta skal du tage til Cuba?

4. pengeautomater i Cuba og kontante tilbagetrækninger i Cuba

5. Sådan finder du indkvartering i Cuba

6. Internettet i Cuba-Er der Wi-Fi i Cuba?

7. Er det sikkert at rejse til Cuba?

Gamle Havana!

Indholdsfortegnelse

Sådan får du et cubansk visum eller feriekortet til Cuba – UK og Philippines Passport1. Cuba Ferierer Visa fra den cubanske ambassade
2. 30-dages enkeltindtastning Cuba Ferierer-kort fra dit flyselskab
3. Få et Cuba -ferierekort eller et Cuba -ferievisum fra et registreret rejsebureau
4. Få dit Cuba Ferieer -kort, når du ankommer til Havana lufthavn

Hvordan booker man fly til Cuba, og hvilke flyselskaber skal man bruge?
Sådan finder du indkvartering i Cuba? Casa Speciales i Cuba
Hoteller i Cuba

Hvor mange penge skal du tage til Cuba? Hvilken valuta skal du tage til Cuba? Penge i Cuba og cubansk valutaudveksling
Pengeautomater i Cuba og kontante tilbagetrækninger i Cuba

Internettet i Cuba-er der Wi-Fi i Cuba?
Er det sikkert at rejse rundt i Cuba?

Sådan får du et cubansk visum eller feriekortet til Cuba – UK og Philippines Passport

Både britiske og Filippinske pasindehavere er forpligtet til at få et Visa -visum til indgangen. Jonathan har et britisk pas, og ligesom mig (med Filippinerne pas) havde han brug for et feriekort for at komme ind på Cuba. Alle udenlandske turister, der rejser til Cuba, kræver et Cuba -visum- eller Cuba -ferierekort, med undtagelse af nogle få udvalgte lande, såsom Rusland, der er historiske ‘politisk venlige’ med Cuba.

Der er fire måder at få et indgangsvisum til Cuba, her er hvordan man får et Cuba -ferierevisum eller Cuba Ferie -kort:

1. Cuba -ferierevisa fra den cubanske ambassade

Dette er kun for Filippinske pasindehavere, fordi den britiske borger kan få det cubanske feriekort i stedet (detaljer nedenfor om, hvordan man får det). I henhold til webstedet Cuban Embassy / Udenrigsanliggender skal du udarbejde følgende krav, der skal godkendes et visum. Vores filippinske ven, der har base i Surinam (Sydamerika), var i stand til at få Cuba -ferierevisumet på denne måde, og det tog ham kun en uge at ansøge og få sit pas tilbage med den stemplede enkeltindgang Cuba Ferie Visa Visa på sit Filippines pas.

Krav:

$ 15 Betaling

Flight -billetter (indgående / udgående)

Rejseplan

Rejseforsikring

Bankopgørelse (sidste seks måneder!)

Arbejdstilladelse / certifikat

Arbejdsvisum (hvis relevant)

Hvis du kommer fra Filippinerne, er du nødt til at få Cuba -ferierevisumet i den cubanske ambassade i Kuala Lumpur, Malaysia med næsten de samme krav som ovenfor, men eksklusive arbejdsvisumet har du bare brug for et bevis på din bolig. Brug for at være en god sidetur også!

2. 30-dages enkeltindtastning Cuba Ferierer-kort fra dit flyselskab

Opdatering: De leverer ikke længere dette til filippinere i Cancun.

Bemærk, at Cuba Ferieger -visum er forskellig fra Cuba Ferieer -kort – kortet er bare et ekstra blåt papir, mens visumet er stemplet i dit pas, og du kan kun få det fra den cubanske ambassade!

Eventuelle flyselskaber, der flyver til Cuba, kan give dig et enkelt Cuba Ferieger -kort med en enkelt post, der er gyldig i 30 dage; Du skal bare betale omkring $ 14 – $ 16 (afhængigt af valutakursen). I vores tilfælde fik vi vores 30-dages enkeltindtastning Cuba Vacationer-kort med Interjet, et overkommeligt mexicansk flyselskab, dagen før vores flyvning til Havana. Gå blot til flyselskabets kundeservicedesk med alle de følgende krav til at købe et 30 -dages Cuba Ferieer -kort.

Krav: Flight -billetter og penge (vi betalte 500 mexicanske pesos for os begge, hvilket er $ 14 hver). Rejseforsikring er påkrævet i Cuba, men de beder måske ikke dig om, at når du erhverver dit visum, eller når du lander i Havana lufthavn. Selvfølgelig er det bedst at have gyldig rejseforsikring for Cuba. (Dette er min anbefalede rejseforsikring for Cuba, da det er en af de mest detaljerede på markedet).

Bemærk, at filippinere kræver et Mexico -visum eller har brug forEt gyldigt USA -ferievisum til at komme ind i Mexico.

OPDATERING: Jeg har venner (Filippinske pas), der forsøgte at flyve til Cuba fra New York og ikke fik lov til at gå om bord på grund af visumspørgsmålet, jeg foreslår stærkt, at du får det cubanske ferievisum i Washington DC, hvis du rejser fra USA, min oplevelse var baseret på, hvordan jeg fik mit cubanske feriekort i Cancun, Mexico)

Nogle af de flyselskaber, der leverer Cuba Vacationer Card / Cuba Ferieer Visa:

Interjet – Fra Mexico eller Miami

Avianca- fra Colombia

Luft Kina

Air Canada – fra Canada, men du har brug for et gyldigt canadisk visum

… og nogle andre Caribbean Airlines. (Du kan tjekke min fulde liste over flyselskaber, der flyver ind/ud af Cuba nedenfor)

3. Få et Cuba -ferierekort eller et Cuba -ferievisum fra et registreret rejsebureau

Samme krav som ovenfor med, men hvis din rejse til Cuba vil blive oprettet af dit rejsebureau – kan de kræve, at du booker hoteller, transport, udflugter og flyvninger med dem, og de vil bede dig om din gyldige rejseforsikring plus det Ekspeditionsgebyr. De kan behandle det for dig på den cubanske ambassade eller fra flyselskaberne afhængigt af dine nationaliteter og krav.

4. Få dit Cuba Ferieer -kort, når du ankommer til Havana lufthavn

Vi hørte, at dette kunne være muligt, og vi bekræftede det, da vi ankom til Havana lufthavn. Du bliver måske bedt om en returflyvning, bekræftet hotelbookinger, rejseforsikring og betaling (valutakursen er muligvis ikke god i lufthavnen!) Vi er heller ikke sikre på, om denne mulighed gælder for alle nationaliteter. Da det er så let at få, før du flyver, anbefaler vi ikke dette uden at være sikker på, at du er kvalificeret (for det meste af tiden ville flyselskabets embedsmand stoppe dig, før du går ombord på flyvningen!)

Hvordan booker man fly til Cuba, og hvilke flyselskaber skal man bruge?

Cuba har 10 internationale og 15 indenlandske lufthavne og den vigtigste, der betjener en masse internationale fly fra Europa, og Nordamerika er Jose Marti International Airport i Havana.

Vores rundrejseflyvninger fra Cancun til Havana var kun $ 456 USD for os begge med Interjet ($ 218/ person), men hvis du ikke er i stand til at nå det til Mexico, er her de andre flyselskaber, der bruger fly til Cuba, der også kan levere dig Med den 30-dages enkeltindgang Cuba-ferierevisum.

Internationale flyselskaber, der flyver til Cuba (fra 1. maj 2016):

Aeroflot – Aeroflot – Russian Airlines, ofte kendt som Aeroflot, er flagbæreren og den største flyselskab i Den Russiske Føderation.

Aerogaviota – det yngste flyselskab i Cuba. Flyselskabet drives af forsvarsministeriet i Republikken Cuba. Det leverer flyvninger til de vigtigste resort-øer omkring fastlandet Cuba samt regionale fly til Jamaica osv.

Aeroméxico – Et mexicansk flyselskab med base i Mexico City. Er det næststørste flyselskab i México. Det driver planlagte indenlandske tjenester og internationale tjenester til Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika

Air Canada – Canadas flagluftfartsselskab, med hovedkvarter i Montreal, Quebec.

Air Europa – Et flyselskab med base i Mallorca, Spanien,

Air France

Air New Zealand – National Airline and Flag Carrier of New Zealand, med base i Auckland, New Zealand.

Air Transat – med base i Montreal. De driver regelmæssige og charterflyvninger fra generelt Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport og Toronto Pearson International Airport.

Avianca – Det største flyselskab i Colombia og en større i Latinamerika.

Blue Panorama Airlines – er et flyselskab med base i Rom, Italien.

Cayman Airways – Airline, med base i Grand Cayman, Cayman Islands.

COPA Airlines-National Airline of Panama-baserede i Panama City.

Cubana de Aviación – det førende flyselskab i Cuba. Det er ansvarlig for passagerers transport, last- og posttransport.

Insel Air – Et flyselskab med base i Curacao, Holland Antiller. De tilbyder flyvninger mellem øerne i de nederste Holland Antilles og Aruba, såvel som til St. Maarten og andre caribiske destinationer.

Intercaribbean Airways – Et passagerflyselskab med base på Turks og Caicosøerne.

KLM – (normalt kaldet Royal Dutch Airlines) og er flagbæreren for Holland med Schiphol lufthavn i Amsterdam som hjemmebase.

Sunwing Airlines – Et canadisk flyselskab, der generelt bruger planlagte og charterflyvninger mellem Canada og Facering Resort Destinationer i Caribien, såsom Cuba.

Virgin Atlantic-UK-baserede flyselskaber

Taxa til det vigtigste Havana -centrum:

Fra lufthavnen skal du betale mellem 20 til 25 CUC (omkring 30USD for taxaen), så det er bedre, hvis du kunne oprette en aftale med dit CASA -bestemte eller hotel for at hente dig til 15 eller 20 CUC.

Hvordan finder jeg indkvartering i Cuba?

Der er to hovedtyper af indkvartering i Cuba – Hoteller og CASA Speciales.

Casa Speciales i Cuba

CASA Speciales er i det væsentlige private familiehuse, der er licenseret til at leje individuelle værelser til turister.

Der er tre muligheder, som vi anbefaler til dig om, hvordan man finder en god casa -særlige, jegn Havana, Cuba:

1. Først kan du kontrollere cubacasa.co.uk. Dette websted bruger en pålidelig og venlig service til at booke en CASA, der er særlig på Cuba, allerede før din ankomst, især i byer som Havana, Baracoa, Camaguey, Cienfuegos, Santa Clara, Santiago, Trinidad, Varadero og Viñales. Dette firma har kun autentiske og rene casas, de har tjekket personligt ud. For mig er denne mulighed den mest praktiske, især hvis du kun vil booke dine første par dage i landet, indtil du finder ud af din rejseplan omkring Havana eller hvor som helst i Cuba.

2. For det andet er det, vi gjorde, da vi checkede ud af Havana og Varadero i Cuba – bare ankommer til lufthavnen, tage en taxa ind i Havana Central og derefter begynde at gå rundt. Det er helt normalt for mænd at gå op til dig på gaden og spørge, om du vil have Casa eller et værelse. Hvis du gør det, tager de dig til huset til deres ‘ven’, så du kan se dig omkring og beslutte, om du kan lide det eller ej. De tjener bare provision fra ejerne, hvis du beslutter at blive der. En god pris for en CASA -særlige i Cuba, især Havana, er ca. 30 til 40 CUC pr. Nat (dette var i 2016, jeg hørte, at priserne var højere nu!). Sørg for, at din CASA har et blåt skilt ved døren med et anker, da disse kun udstedes til officielle sager.

Det store problem her er, at der ikke er nogen sikkerhed for at finde meget, og du er nødt til at købte og bruge timer ved ankomsten på at finde et sted at bo i Havana. Du skal også have kontanter og i lokale penge (så du er også nødt til at lede efter pengeudvekslingssted, før du prøver at finde din indkvartering)!

Ejeren af denne CASA ville have os til at leje sit værelse til 15CUC.
3. Airbnb i Cuba

En anden mulighed er at bruge Airbnb, da meget mere og meget mere CASA -særlige i Cuba finder deres gæster online gennem denne delingsøkonomiservice. Vær forberedt på at betale lidt mere, men det er det værd, hvis du kan lide den ekstra sikkerhed for brugeranmeldelser. Du kan bruge mit henvisningslink til at få en gratis kreditresultater på $ 32, når du tilmelder dig.

Hoteller i Cuba

Hoteller kan være en interessant oplevelse i Cuba, være dyre og lidt nedslidte på samme tid, men tjenesten vil sandsynligvis være utrolig. Med aldrende bygninger og infrastruktur kan masser af de grundlæggende ting, du kan tage for godkendt på hoteller, simpelthen ikke fungere korrekt – varmt vand, elektriske stikkontakter, tv -apparater, men alligevel har hotellerne i feriecentre som Havana Vieja (Old Havana) Ægte antik charme om dem, som masser af moderne hoteller ville elske at efterligne. Her er min liste over hoteller i Cuba – catering til internationale turister!

Gamle Havana, hvor du ser en masse store hoteller
Når du booker hoteller på Cuba, lønner det sig at komme online og booke tidligt for at få gode tilbud, eller du kan ende med at betale over $ 200 USD pr. Nat i Havana. I andre områder af landet skal du prøve at gøre det samme-Varadero ses som Cancun of Cuba, med en lang række alt inklusive hoteller at vælge imellem, men igen bog online for at få tilbudene.

Hvilke kvarterer er de bedste til at finde indkvartering i Havana, Cuba?

1. Old Havana – Havana Vieja – Den ældste del af byen og langt den mest turistik. Værd en dag med udforskning, men fuld af udflugtsgrupper, souvenirs og meget dyre mad. Hvis du kan lide pladser og historisk kolonialarkitektur, vil du glæde dig over det her, såvel som de masser af museer omkring området.

Den gamle Havana

2. Central Havana – Havana Central – Du kan tegne en linje mellem gamle og centrale Havana. Forskellen er så klar! Tag et skridt forbi Hotel Inglaterra for en smag af den rigtige Havana. De gamle bygninger er smuldrende, og de klassiske amerikanske biler er buleret og præget med rust, i modsætning til de skinnende udflugtsbiler, der tilbydes i den gamle bydel. Livet finder sted på gaderne her, livlig og energisk indtil alle timer om morgenen. Der er masser af CASA -særlige på dette område, og det er meget sikkert at gå rundt, selv om natten. Den bedste fotografering i Havana findes sandsynligvis ideel her.

Kvarter i det centrale Havana
3. strandpromenaden – fra enhver del af

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *