At lære at surfe på Bali

At lære at surfe på Bali

Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Jeg vil gerne undskylde enhver person, jeg nogensinde har spottet for at bære en Speedo.

Det kan være en underlig måde at starte et indlæg om surfingundervisning på Bali, men bliv hos mig her! Kan lide det eller ej, du kan bare ikke surfe i en bikini. Boobs flyver overalt, og lad os ikke tale om de flere slags wedgies, du kan få.

På grund af dette var jeg iført standard Surf-uniform-brætteshorts og en kortærmet Lycra-top-til min surfing lektion med Rip Curl School of Surf. Og jeg lærte hurtigt, at svømning i tavle -shorts er usædvanligt ubehageligt.

Boardshorts er indsnævrende, de kildrer dig, de klæber sig på ulige steder, de føler sig underlige i vandet. Jeg ville rive dem af.

Så Speedo -entusiaster, jeg får det endelig. Og jeg undskylder.

Jeg har aldrig surfet i mit liv, men som mange mennesker har jeg altid ønsket at lære! Bali er verdensberømt for sin surfing, og Kuta er et fantastisk sted for begyndere såvel som avancerede surfere.

Rip Curl har en track record for at være en af ​​de bedre surfskoler i Kuta. Mens jeg ikke checkede nogen andre skoler ud og således ikke har noget grundlag for sammenligning, var jeg begejstret fra start til slut med min erfaring med RIP Curl.

Efter at have lært grundlæggende surfingsteknikker på land, gik vi i vandet. (Lektionen fandt sted i Legian, tæt på Seminyak, hvor stranden er meget renere end papirkurvfyldt Kuta-strand.)

Inden længe havde jeg padlet ud og havde med succes fanget min første bølge.

Der er ingen følelse i verden som at fange din første bølge.

Det gjorde ikke noget, at jeg var på min mave og gjorde ”kyllingevingen” -positionen (tænk Cobra -positur i yoga), da bølgen førte mig væk. Der var så meget magt bag havet, og det var spændende at køre på det!

En af fordelene ved at tjekke Bali i lavsæsonen er, at der er langt færre mennesker. Min surfingundervisning havde tre studerende – og to instruktører! Jeg havde støtte til hver bølge, jeg fangede. Selv med store grupper opretholder RIP Curl en forhold mellem lærer og studerende på 4 til 1.

Da jeg fangede bølge efter bølge, forfinede instruktørerne min teknik og viste mig, hvordan man surfer meget mere rent.

Nu den mest afgørende del af alt –

Var jeg i stand til at stå op?

Mange mennesker kæmper med at stå ved slutningen af ​​deres første lektion. Da jeg overhovedet mangler atletisk talent, antog jeg, at jeg ville falde ind i denne kategori.

Nå, halvvejs gennem lektionen stod jeg.

Og jeg forblev stående.

SUCCES!

Det er et vidnesbyrd om at rive Curls ekspertise, at de var i stand til at få nogen som akavede og atletisk utriftede som mig til at stå halvvejs gennem lektionen. Mine instruktører var store, påpegede mine fejl og fortsatte med at opmuntre mig med smil på deres ansigter.

De havde heller ikke noget imod, at jeg tilføjede ”det var det, han sagde” til en masse af deres kommandoer. (“Tid til at komme på toppen.” “Hold dine ben spredt.” “Kør så længe du kan.”)

Nå, jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at denne pige er forelsket i surfing – og vil prøve det igen så snart hun kan, hvad enten det er i Californien eller Costa Rica eller Australien eller hvor som helst hun ender!

Hvis du vil lære at surfe på Bali, skal du vælge Rip Curl. Jeg var meget tilfreds med deres venlige professionalisme. Det er ikke en budgetaktivitet-den første 2,5-timers lektion er 650.000 Rupiah, eller omkring $ 74 USD, og ​​de bliver gradvist mere overkommelige-men det er en god pris at betale for en uforglemmelig dag!

Jeg modtog en gratis surfingundervisning fra Rip Curl School of Surf. Alle meninger er som altid mine egne.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *